No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Nollaa pysyvät linkit WordPressissä

Jos WordPressin pysyvät linkit ovat rikki tai sivuillasi näkyy Sivua ei löydy (404) -virhe, voit nollata pysyvät linkit WordPressin avulla seuraavien ohjeiden avulla.

1. Sinun kannattaa aina tehdä sivustostasi varmuuskopio ennen vianmääritystä.
  2. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  3. Valitse Asetukset > Pysyvät linkit.
  4. Vaihda pysyvän linkin rakenteeksi Tavallinen .
  5. Napsauta Tallenna muutokset.
  6. Verkkosivustosi sivujen URL -osoitteen tulisi näyttää valitsemasi pysyvän linkin asetukset.