Siirry pääsisältöön
Soita meille
Puhelinnumerot ja aukioloajat
Ohjekeskus

Tutustu ohjeresursseihimme verkossa

Ohje

GoDaddy Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Nollaa pysyvät linkit WordPressissä

Jos WordPressin pysyvät linkit ovat rikki tai sivuillasi näkyy Sivua ei löydy (404) -virhe, voit nollata pysyvät linkit WordPressin avulla seuraavien ohjeiden avulla.

  1. Sinun kannattaa aina tehdä sivustostasi varmuuskopio ennen vianmääritystä.
  2. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  3. Valitse Asetukset > Pysyvät linkit.
  4. Vaihda pysyvän linkin rakenteeksi Tavallinen .
  5. Napsauta Tallenna muutokset.
  6. Verkkosivustosi sivujen URL -osoitteen tulisi näyttää valitsemasi pysyvän linkin asetukset.

Lisätietoja