Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Nollaa tietokannan käyttäjien salasanat Plesk -verkkohotellissa

Voit kirjautua verkkosivustosi tietokantoihin yhtenä luomistasi käyttäjistä. Jos et voi kirjautua sisään, yritä asettaa käyttäjän salasana uudelleen.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Verkkohotelli.
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Klikkaus Pleskin järjestelmänvalvoja .
  5. Napsauta Tietokannat .
  6. Siirry Käyttäjät -välilehteen.
  7. Napsauta käyttäjää, jonka salasanan haluat vaihtaa.
  8. Täytä näytössä olevat kentät ja napsauta sitten OK .

Huomautus: Jos käytät MySQL-pohjaista sovellusta, kuten WordPress®, sinun on päivitettävä yhteysmerkkijonosi käyttämään uutta salasanaa.