Nollaa verkkosivustoni

Kysymme verkkosivuston käyttöönoton yhteydessä sivuston sisältöä (sivuston luokka) ja sen nimeä, joiden pohjalta ulkoasu luodaan. Jos haluat aloittaa ulkoasun määrittämisen alusta ja valita luokan uudelleen, voit nollata verkkosivuston. Toiminto ei peru sivuston julkaisua tai piilota sivustoa – tällaiset toiminnot eivät ole käytettävissä.

Varoitus: Sivuston nollaaminen poistaa siltä kaiken sivuston sisällön paitsi ladatut kuvat ja verkkomyymälän tuotteet. Joissakin tapauksissa sivuston palauttaminen (katso vaihe 5) voi olla nollaamista parempi vaihtoehto. Toiminto korvaa sivuston nykyisen sisällön aikaisemmalla versiolla.
  1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  3. Napsauta Sivuston asetukset -paneelia.
    Napsauta Sivuston asetukset -paneelia.
  4. Valitse Sivuston historia.
  5. Valitse Nollaa sivusto.
    Valitse nollaa verkkosivusto
  6. Tämä on viimeinen mahdollisuus muuttaa mieltäsi. Jos olet varma, valitse Kyllä, aloita alusta.
    Valitse Aloita alusta
  7. Verkkosivustosi sisältö poistetaan välittömästi, ja ensiasetuskentät tulevat näkyviin. Anna tarvittavat tiedot verkkosivuston toista ulkoasua varten.
    Anna asetustiedot

Seuraava vaihe

Lisätietoja


Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Kiitoksia palautteestasi. Jos haluat puhua asiakaspalveluedustajan kanssa, käytä yllä näkyvää puhelinnumeroa tai chat-vaihtoehtoa.
Kiva, että meistä oli apua. Voimmeko tehdä jotain muuta?
Olen pahoillani asiasta. Kerro meille, mikä on epäselvää tai miksi ratkaisu ei toiminut oman ongelmasi kohdalla.