Nollaa verkkosivustoni

Kun nollaat verkkosivustosi, luomme automaattisesti varmuuskopion sivustostasi ja annamme sinulle aivan uuden sivuston suunnittelun (teksti, teema, värit, fontit, sivut, osiot jne.). Jos et pidä uudesta ulkoasusta, voimme palauttaa vanhan mallisi.

Vaikka sivustollasi olisi uutta sisältöä, palautus ei poista hallintapaneelistasi hallittua (kuvat, videot tai mediatiedostossa olevat tiedostot, myymälässä olevat tuotteet, tapahtumat tai tapaamiset, sosiaalinen media jne.)

Jos asetat sivustosi uudelleen, koska haluat muuttaa yritysluokkaa tai kuvia, harkitse sen sijaan sivustosi muokkaamista. Voit muuttaa sivustoluokkaa, valita uuden teeman , lisätä tai poistaa osioita ja vaihtaa kuvia milloin tahansa.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder ja avaa sivustosi valitsemalla Hallitse sivustosi vierestä.
  3. Avaa kotisivukoneesi valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa.
  4. Valitse Asetukset > Sivuston historia .
  5. Valitse Nollaa verkkosivusto .
  6. Valitse Kyllä, aloita alusta .
  7. Määritä sivustosi uudelleen noudattamalla annettuja ohjeita.