Nollaa WordPressin pysyvät linkit tietokantaan

Mukautettujen WordPress -pysyvien linkkien käyttö voi parantaa hakukoneoptimointia (SEO) ja tehdä verkkosivustosi URL -osoitteesta houkuttelevamman hakuja varten. WordPressin pysyvät linkit ovat pysyviä URL -osoitteita viesteillesi ja sivuillesi.

Tarvittaessa voit palauttaa WordPressin pysyvien linkkien oletusasetukset tietokannassa.

1. Sinun kannattaa aina tehdä sivustostasi varmuuskopio ennen vianmääritystä.
  2. Kirjaudu sisään phpMyAdminiin ( cPanel / Plesk / Webhotelli / WordPress -hallinta ).

Huomautus: cPanel-verkkohotellissa sinun on valittava WordPress-sivustosi tietokanta vasemmasta sarakkeesta ennen seuraavaan vaiheeseen siirtymistä.

3. Klikkaa wp_options pöytä.
  4. Paikanna permalink_structure -merkintä option_value -sarake.
  5. Napsauta Muokkaa -painiketta.
  6. Poista tämän merkinnän option_value -kentän alapuolella oleva teksti ja jätä se tyhjäksi.
  7. Napsauta OK .
  8. Verkkosivustosi sivujen URL -osoitteen tulisi näyttää WordPressin pysyvien linkkien oletusasetukset.