No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Nollaa WordPressin pysyvät linkit tietokantaan

Mukautettujen WordPress -pysyvien linkkien käyttö voi parantaa hakukoneoptimointia (SEO) ja tehdä verkkosivustosi URL -osoitteesta houkuttelevamman hakuja varten. WordPressin pysyvät linkit ovat pysyviä URL -osoitteita viesteillesi ja sivuillesi.

Tarvittaessa voit palauttaa WordPressin pysyvien linkkien oletusasetukset tietokannassa.

1. Sinun kannattaa aina tehdä sivustostasi varmuuskopio ennen vianmääritystä.
  2. Kirjaudu sisään phpMyAdminiin ( cPanel / Plesk / Webhotelli / WordPress -hallinta ).

Huomautus: cPanel-verkkohotellissa sinun on valittava WordPress-sivustosi tietokanta vasemmasta sarakkeesta ennen seuraavaan vaiheeseen siirtymistä.

3. Klikkaa wp_options pöytä.
  4. Paikanna permalink_structure -merkintä option_value -sarake.
  5. Napsauta Muokkaa -painiketta.
  6. Poista tämän merkinnän option_value -kentän alapuolella oleva teksti ja jätä se tyhjäksi.
  7. Napsauta OK .
  8. Verkkosivustosi sivujen URL -osoitteen tulisi näyttää WordPressin pysyvien linkkien oletusasetukset.