No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

NS -tietueen muuttaminen

Voit muokata vyöhyketiedostoon luomiasi mukautettuja NS -tietueita päivittääksesi nimipalvelimen, johon tietty aliverkkotunnuksen isäntä osoittaa. Tämän avulla voit hallita aliverkkotunnusta eri DNS -palvelulla.

1. Kirjaudu sisään GoDaddyn verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse verkkotunnuksesi luettelosta päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
  3. Vieritä alas kohtaan Lisäasetukset ja napsauta Hallitse DNS: ää .
    valitse valitse DNS -hallitse
  4. Napsauta DNS -hallinta -sivulla sen tietueen vieressä, jota haluat muokatamuokkaa dns -lyijykynäkuvaketta lyijykynäkuvake.

Huomautus: Jos DNS -palvelin isännöidään GoDaddy -palvelun kanssa, oletus -DNS: si edellyttämät NS -tietueet määritetään automaattisesti, eikä niitä voi muokata.

5. Muokkaa kenttiä tarpeen mukaan:
    • Isäntä: Aliverkkotunnuksen isäntänimi, jota olet osoittamassa.
    • Osoittaa: Nimipalvelin, johon haluat aliverkkotunnuksen osoittavan.
    • TTL: Kuinka kauan palvelimen pitäisi tallentaa tiedot välimuistiin.
  6. Viimeistele prosessi napsauttamalla Tallenna.

Kaikkien muutosten tuleminen voimaan kestää enintään 48 tuntia.