NS -tietueen muuttaminen

Voit muokata vyöhyketiedostoon luomiasi mukautettuja NS -tietueita päivittääksesi nimipalvelimen, johon tietty aliverkkotunnuksen isäntä osoittaa. Tämän avulla voit hallita aliverkkotunnusta eri DNS -palvelulla.

1. Kirjaudu sisään GoDaddyn verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse verkkotunnuksesi luettelosta päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
  3. Vieritä alas kohtaan Lisäasetukset ja napsauta Hallitse DNS: ää .
    valitse valitse DNS -hallitse
  4. Napsauta DNS -hallinta -sivulla sen tietueen vieressä, jota haluat muokatamuokkaa dns -lyijykynäkuvaketta lyijykynäkuvake.

Huomautus: Jos DNS -palvelin isännöidään GoDaddy -palvelun kanssa, oletus -DNS: si edellyttämät NS -tietueet määritetään automaattisesti, eikä niitä voi muokata.

5. Muokkaa kenttiä tarpeen mukaan:
    • Isäntä: Aliverkkotunnuksen isäntänimi, jota olet osoittamassa.
    • Osoittaa: Nimipalvelin, johon haluat aliverkkotunnuksen osoittavan.
    • TTL: Kuinka kauan palvelimen pitäisi tallentaa tiedot välimuistiin.
  6. Viimeistele prosessi napsauttamalla Tallenna.

Kaikkien muutosten tuleminen voimaan kestää enintään 48 tuntia.