WordPress-hallinta Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Objektin välimuistitallennus Managed WordPress: lla

Objektin välimuistitallennus on palvelinpuolen välimuistin muoto, joka tallentaa tietokantakyselyt lyhentääkseen aikaa, joka sivustolla kestää tietojen toimittamiseen. Objektivälimuistissa tiedot vedetään välimuistista ilman, että sinun tarvitsee tehdä kyselyjä tietokannasta suoraan. Kohteiden välimuistitallennus voi myös auttaa vähentämään todennäköisyyttä, että sivustosi ylittää palvelinrajoitukset PHP -suorituksen aikana.

Jos sivustollasi on outoa toimintaa sivujen latautumisen välillä, kohteiden välimuistitallennus voi vaikuttaa siihen, miten sivut luodaan. Tässä tapauksessa voit yrittää tyhjentää välimuistin ja testata sivustoasi uudelleen.

Miten voin tyhjentää kohteen välimuistin?

Managed WordPress -sopimuksesi hallitsee automaattisesti objektin välimuistiin tallennuksen enimmäisaikaa (MaxTTL), mutta joskus sinun on ehkä huuhdeltava se manuaalisesti. Kun olet tyhjentänyt kohteen välimuistin, testaa sivustoasi uudelleen.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse WordPress -koontinäytön yläosasta WordPress -hallinta ja sitten Tyhjennä välimuisti .
    Valitse hallittu wordpress ja tyhjennä sitten välimuisti

Testaa sivustosi varmistaaksesi, että ongelma on ratkaistu.

Miten näen, mitä välimuistiin tallennetaan?

Jos sinulla on WordPress -sivustosi vianmääritysongelmia, voit luoda luettelon välimuistissa olevista kyselyistä ryhmissä.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse vasemmanpuoleisessa valikossa Asetukset - kohdasta Objektivälimuisti .
  3. Valitse ylävalikosta Työkalut .
  4. Valitse Ryhmät -kohdasta Tarkista ryhmät .

Entä jos tarvitsen lisätietoja vianmääritykseen?

Jotta voisit nähdä tarkempia tietoja kohteen välimuistiin tallentamisesta, tarvitset laajennuksen, joka antaa mahdollisuuden nähdä, miten tietokantakyselyt vaikuttavat sivustosi sivun latautumiseen. Saatavilla on monia kolmannen osapuolen laajennuksia, jotka voivat saada nämä tiedot. Suosittelemme Query Monitor -laajennusta tai yhtä, jolla on vastaavat ominaisuudet.

Kuinka voin poistaa objektivälimuistin käytöstä?

Voit poistaa objektin välimuistin käytöstä WordPress-sivustollesi lisäämällä koodirivin wp-config.php-tiedostoon.

Huomautus: Näissä vaiheissa kerrotaan, kuinka tämä tehtävä tehdään Managed WordPress -sopimuksesi Tiedostonhallinta -toiminnon kautta. Jos haluat käyttää wp-config.php-tiedostoa FTP-asiakasohjelman avulla, muista ladata tiedosto uudelleen muutosten tekemisen jälkeen.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse Omat tuotteet -sivulla kohdan WordPress-hallinta vierestä Hallitse kaikkia.
  3. Valitse Työkalut -valikosta sen verkkosivuston sivusto, jonka tiedostoja haluat käyttäävalikkokuvake valikossa.
  4. Valitse oikealla puolella Tiedostoselain-kohdan vieressä Avaa.
  5. Etsiwp-config.php tiedoston ja valitse se.
  6. Valitse ylävalikosta Näytä ja avaa sitten editori valitsemalla Muokkaa .
  7. Poista objektikätkösi lisäämällä seuraava koodirivi:
    define ('MWP_OBJECT_CACHE_DISABLED', true);
    Varoitus: Tämä koodirivi täytyy lisätä rivin yläpuolelle:
    /* Siinä kaikki, lopeta muokkaaminen! Hyvää julkaisua. */
    Esimerkki:
    define object cache tiedostossa wp-config.php
  8. Valitse Tallenna.

Voit ottaa objektien välimuistin uudelleen käyttöön poistamalla edellisissä vaiheissa lisätyn rivin ja tallentamalla muutokset.