Office 365 GoDaddyltä Ohje

Office 365: DNS-tietueiden luominen HostGator-yrityksen verkkotunnuksen kanssa

Onnittelut! Olet ostanut alan parhaan tuottavuustyökalun – Microsoft® Office 365 GoDaddy-palvelun tarjoamana. Koska verkkotunnuksesi isännöijänä on HostGator™, olemme luoneet selkeät ja yksityiskohtaiset ohjeet, joita seuraamalla saat sähköpostisi helposti toimintavalmiiksi.

Mutta prioriteettina on kuitenkin huolehtia verkkotunnuksesi DNS:stä, niin että voit päivittää DNS-tietueet.

Ensimmäinen DNS-päivitys voi kestää 24–36 tuntia.

DNS-asetuksien lisääminen

1. Kirjaudu sisään HostGator-verkkohotellitilillesi.
  2. TXT-tietueen luominen:
    • Valitse Edistynyt DNS-vyöhyke-editori -kohta Verkkotunnukset-osiossa.
    • Anna Lisää tietue -osiossa tiedot, jotka lähetimme sinulle sähköpostitse.
    • Napsauta Lisää tietue.
  3. CNAME-tietueiden luominen:
    • Valitse Edistynyt DNS-vyöhyke-editori -kohta Verkkotunnukset-osiossa.
    • Anna Lisää tietue -osiossa tiedot, jotka lähetimme sinulle sähköpostitse.
    • Napsauta Lisää tietue.
  4. MX-tietueiden luominen:
    • Valitse Posti-osiossa MX-merkintä
    • Anna Lisää tietue -osiossa tiedot, jotka lähetimme sinulle sähköpostitse.
    • Napsauta Lisää tietue.

Et voi syöttää SRV-tietueitasi HostGatorilla, mikä tarkoittaa, että et voi käyttää Skype for Business -palvelua laitteellasi. Voit kuitenkin yhä käyttää Skype for Business -palvelua OWA:n kanssa.

Jos haluat, että GoDaddy tarkistaa DNS-asetuksesi

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Office 365 -sähköposti ja tuottavuus, ja napsauta sitten Hallitse sen suunnitelman vieressä, jota haluat käyttää.
  3. Napsauta Päivitin nämä asetukset. Tarkista!