Office 365 GoDaddyltä Ohje

Office 365: DNS-tietueiden luominen verkkotunnuksen ollessa eri GoDaddy-tilin alainen

Onnittelut! Olet ostanut alan parhaan tuottavuustyökalun – Microsoft® Office 365 GoDaddy-palvelun tarjoamana. Koska verkkotunnuksesi on toisella GoDaddy-tilillä, olemme luoneet selkeät ja yksityiskohtaiset ohjeet, joita seuraamalla saat sähköpostisi helposti toimintavalmiiksi.

Mutta prioriteettina on kuitenkin huolehtia verkkotunnuksesi DNS:stä, niin että voit päivittää DNS-tietueet.

Jos hallitset DNS-palvelintasi ulkopuolisen palveluntarjoajan kautta, sinun on tehtävä päivitykset kyseisen tahon välityksellä. Ensimmäinen DNS-päivitys voi kestää 24–36 tuntia.

DNS-asetuksien lisääminen

1. Kirjaudu sisään verkkotunnuksesi tilin hallintaan.
  2. Napsauta Verkkotunnukset.
  3. Valitse sen tilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Valitse DNS-vyöhyketiedosto-välilehti, napsauta Lisää tietue, ja anna sitten seuraavat tiedot:
    • TXT-tietue – valitse TXT (teksti), anna tiedot, jotka lähetimme sinulle sähköpostitse, napsauta Tallenna ja valitse sitten Tallenna muutokset.
    • CNAME – valitse CNAME (alias), anna tiedot, jotka lähetimme sinulle sähköpostitse, napsauta Tallenna ja valitse sitten Tallenna muutokset.
    • MX-tietueet – valitse MX (Mail Exchanger), anna tiedot, jotka lähetimme sinulle sähköpostitse, napsauta Tallenna ja valitse sitten Tallenna muutokset.
    • SRV-tietueet – valitse SRV (palvelu), anna tiedot, jotka lähetimme sinulle sähköpostitse, napsauta Tallenna ja valitse sitten Tallenna muutokset.

Jos haluat, että GoDaddy tarkistaa DNS-asetuksesi

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Office 365 -ohjelmistoosi Tilin hallinta -osiossa.
  2. Napsauta Office 365 -sähköposti ja tuottavuus, ja napsauta sitten Hallitse sen suunnitelman vieressä, jota haluat käyttää.
  3. Napsauta Päivitin nämä asetukset. Tarkista!

Kaikki on valmista! Nyt voit alkaa käyttämään uusinta tuottavuuden BFF-ominaisuutta napsauttamalla Tarkista sähköposti.