Office 365 GoDaddyltä Ohje

Tutustu GoDaddyn tarjoamaan Office 365 -palveluunTutustu Office 365 -ohjelmistoon, eri sopimusvaihtoehtoihin ja sähköpostitileihin.
Miten luon sähköpostitilin ja määritän se käyttövalmiiksi?Aktivoi ja määritä sähköpostisi työpöytä- ja mobiilikäyttöä varten.
Miten käytän sähköpostitiliäni?Vaihda käyttäjän salasana, välitä sähköpostiviestejä eteenpäin, luo aliaksia ja varmuuskopioi sähköpostitilejäsi.
Sähköpostitilin lisäasetuksetMääritä salaus, välitä sähköpostia useisiin eri sähköpostiosoitteisiin ja opi, miten vaihdat sähköpostiosoitteesi verkkotunnuksen.
Mikä tämä on ja miten sitä käytetään? (Office 365 -sovellukset ja kolmansien osapuolten kumppanisovellukset)Määritä käyttöön Microsoft Office 365 -yrityssovelluksia ja -laajennuksia.
Yhdistä kolmansien osapuolten sovelluksiin ja laajennuksiinHyödynnä Office 365 -mobiilisovelluksia. Määritä sovelluksia ja sähköpostiohjelmia käyttämään IMAP- ja POP-portti- ja palvelinasetuksia.
Sähköpostitilini ei toimi (vianmääritys)Opi selvittämään syyt kohtaamiesi virheiden taustalla.