Office 365 -sähköpostin lisääminen Mail-sovellukseen (Mac)

Vaihe 3 Office 365 -tilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Lisää Office 365 -sähköpostiosoitteesi Mailiin. Sen jälkeen voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköpostia Macillasi.

Katso tästä aiheesta lyhyt video alempana tällä sivulla.

1. Avaa Mail. (Jos käytät Mailia ensimmäistä kertaa, sovelluksen käynnistäminen aloittaa käyttöönoton.)
  2. Valitse valikkopalkista Mail > Lisää tili.
    Valitse Mail-valikossa Lisää tili
  3. Valitse ensin Exchange ja sitten Jatka.
    Exchange ja Jatka
  4. Anna nimesi ja Office 365 -sähköpostiosoitteesi ja valitse sitten Kirjaudu sisään.
    Anna nimi ja sähköpostiosoite ja valitse Kirjaudu sisään
  5. Anna Microsoftin etsiä sähköpostiosoitteesi ja tilitietosi valitsemalla uudelleen Kirjaudu sisään. Valitse uudelleen Kirjaudu sisään

Huomautus: Jos Microsoft ei löydä sähköpostiosoitettasi, sinua pyydetään syöttämään tietosi manuaalisesti:

Käyttäjänimi = Office 365 -sähköpostiosoitteesi
    Salasana = Office 365 -sähköpostisi salasana
    Sisäinen URL = outlook.office365.com
    Ulkoinen URL = outlook.office365.com

6. Sinut uudelleenohjataan Office 365 -kirjautumissivulle. Syötä sähköpostisi salasana ja valitse Kirjaudu sisään.
    Napsauta uudelleen Kirjaudu sisään

Huomautus: Sinua saatetaan pyytää antamaan käyttöoikeus Office 365:lle. Valitse Anna suostumus organisaatiosi puolesta ja napsauta Hyväksy.
    Myönnä käyttöoikeus ja valitse Hyväksy

7. Valitse Valmis. Voit palata muokkaamaan näitä asetuksia milloin vain.
    Valitse sovellusasetukset ja napsauta Valmis
  8. Tilisi tulee nyt näkyviin ja sähköpostien lataus käynnistyy. Tämä voi kestää muutaman minuutin.
    Saapuneet-kansio näkyy Mail-sovelluksessa

Näytä minulle

Lisätietoja

Onko sinulla vaikeuksia sisäänkirjautumisen kanssa?