Office 365 GoDaddyltä Ohje

Office 365: TXT-tietueiden luominen verkkotunnuksen ollessa eri GoDaddy-tilin alainen

Onnittelut! Olet ostanut alan parhaan tuottavuustyökalun – Microsoft® Office 365 GoDaddy-palvelun tarjoamana. Koska verkkotunnuksesi on toisella GoDaddy-tilillä, olemme luoneet selkeät ja yksityiskohtaiset ohjeet, joita seuraamalla saat sähköpostisi helposti toimintavalmiiksi.

Mutta prioriteettina on kuitenkin huolehtia verkkotunnuksesi DNS:stä, niin että voit päivittää TXT-tietueet.

Jos hallitset DNS-palvelintasi ulkopuolisen palveluntarjoajan kautta, sinun on tehtävä päivitykset kyseisen tahon välityksellä. Ensimmäinen DNS-päivitys voi kestää 24–36 tuntia.

TXT-tietueen syöttäminen

1. Kirjaudu sisään verkkotunnuksesi tilin hallintaan.
  2. Napsauta Verkkotunnukset.
  3. Valitse sen tilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Valitse DNS-vyöhyketiedosto -välilehteä, ja napsauta sitten Lisää tietue.
  5. Valitse Tietuetyyppiluettelosta TXT (teksti). Syötä seuraavat asetukset:
    • Isäntä@
    • TXT-arvoAnna TXT-arvo, jonka lähetimme sinulle sähköpostitse.
    • TTL1 tunti
  6. Napsauta Tallenna, ja napsauta sitten Tallenna muutokset.

Jos haluat, että GoDaddy tarkistaa TXT-tietueesi

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Office 365 -ohjelmistoosi Tilin hallinta -osiossa.
  2. Napsauta Office 365 -sähköposti ja tuottavuus, ja napsauta sitten Hallitse sen suunnitelman vieressä, jota haluat käyttää.
  3. Jos mahdollista, valitse GoDaddy nimipalvelujesi tarjoajaksi, ja napsauta sitten Määritin TXT-tietueeni. Tarkista, kiitos!

Nyt kun verkkotunnuksesi nimi on vahvistettu, sinun on määritettävä joitakin DNS-tietueita ohjataksesi sähköpostisi oikeaan paikkaan.

Lisätietoja näiden tietueiden luomista varten: Office 365: DNS-tietueiden luominen verkkotunnuksen ollessa eri GoDaddy-tilin alainen.