Officen lataaminen ja asennus

Microsoft 365 Business Premium- ja Premium Security -sopimusten käyttäjänä voit asentaa Office-sovelluksia enimmillään viiteen laitteeseen käyttäjää kohti.

Ennen kuin voit asentaa Office-sovelluksia, sinun täytyy luoda sähköpostitilisi. Jos sinulla on jo Officen vanhempi versio tietokoneessasi, poista sen asennus ennen uuden version asentamista. Saat lisätietoja Officen asennuksen poistamisesta PC:stä tai Officen asennuksen poistamisesta Mac-tietokoneesta näistä Microsoftin artikkeleista.

1. Kirjaudu Sähköposti ja Office -koontinäyttöön.
  2. Valitse Lataa Office. Tämä avaa Microsoft 365 -tilisi. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.
    Lataa Office
  3. Valitse Asenna Office. Asennustiedoston lataaminen alkaa. Jos sitä pyydetään, valitse Tallenna. Sinua saatetaan pyytää valitsemaan haluamasi kieli ja Officen versio ennen kuin voit aloittaa asentamisen.
    Asenna Office
  4. Kun tiedosto on ladattu, avaa se ja noudata annettuja ohjeita Office-sovellustesi asennusta varten.
    Officen asennusohjeet
  5. Kun avaat uudet Office-sovelluksesi, kirjaudu sisään Microsoft 365-sähköpostiosoitteellasi ja -salasanallasi. Jotta voit jatkaa, sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi työ tai koulu.