No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Ohjaa HTTP HTTPS: ään WordPressille Linuxissa

WordPress-verkkosivustosi uudelleenohjaamiseksi suojattuun HTTPS-protokollaan Linuxissa on tehtävä useita vaiheita, ennen kuin uudelleenohjaus toimii oikein.

Huomautus: Jos sivustoasi isännöi meidän Hallittu WordPress-isäntäalusta sinun ei tarvitse muuttaa näitä asetuksia manuaalisesti, HTTPS-protokolla määritetään automaattisesti.

WordPress-valmisteluvaiheet

Nämä vaiheet on tehtävä ennen koodin muokkaamista.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin
  2. Valitse asetukset valikosta ja napsauta Kenraali .
  3. Etsi seuraavat kohdat Yleiset asetukset -kohdasta:
    • WordPress-osoite (URL):
    • Sivuston osoite (URL):
  4. Päivitä molemmat URL-osoitteet sisällytettäviksi https sijasta http
  5. Tallenna muutokset

Linux-uudelleenohjausvaiheet

Jos WordPress-verkkosivustosi isännöi Linuxissa, se käyttää .htaccess-määritystiedosto . Sijoittaminen .htaccess sivustosi juurikansiossa muuttavat sivustosi käyttäytymistä.

1. Lataa kopio .htaccess hosting-tililtäsi.
  2. Avaa tiedosto suosikkitekstieditorilla

Huomautus: Varmista, että muokkaat .htaccess-tiedostoa pelkkällä tekstieditorilla, joka ei käytä sanojen rivitystä. Jotkut toimittajat (kuten MS Word tai Muistio, jossa sanan rivitys on käytössä) lisäävät näkymättömiä merkkejä rivinvaihdon merkitsemiseksi. .Htaccess-tiedostosi ei toimi, jos siinä on nämä erikoismerkit.

3. Tee tarvittavat muutokset alla olevien esimerkkien avulla.
  4. Tallenna muutokset.
  5. Lähetä muokattu .htaccess hosting-tilillesi.
  6. Testaa työsi siirtymällä normaalisti verkkosivustolle, ja sen pitäisi ohjata automaattisesti HTTPS: ään.

Esimerkki WordPress .htaccess-sisällöstä

WordPress-sivustollasi pitäisi olla jo oletusarvo .htaccess tiedosto. sen pitäisi näyttää samanlaiselta kuin tässä esimerkissä:

IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / # BEGIN WordPress RewriteRule ^ index \ .php $ - [L] RewriteCond % {REQUEST_FILENAME} ! -f RewriteCond % {REQUEST_FILENAME} ! -d RewriteRule. /index.php [L] / IfModule>

Jos haluat varmistaa, että isännöintitilisi pakottaa HTTPS-protokolla kaikelle sivuston liikenteelle, sinun on lisättävä seuraava .htaccess-tiedostoon.

Kirjoita uudestaanCond % {HTTPS} ! = uudelleenkirjoitussäännössä ^ https: //% {HTTP_HOST}% {REQUEST_URI} [L, R = 301]

Sinun on sijoitettava koodinpätkä RewriteBase / että .htaccess tiedosto. Sen pitäisi näyttää samanlaiselta kuin seuraava esimerkki:

IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / Kirjoita uudestaanCond % {HTTPS} ! = uudelleenkirjoitussäännössä ^ https: //% {HTTP_HOST}% {REQUEST_URI} [L, R = 301] # BEGIN WordPress RewriteRule ^ index \ .php $ - [L] RewriteCond % {REQUEST_FILENAME} ! -f RewriteCond % {REQUEST_FILENAME} ! -d RewriteRule. /index.php [L] / IfModule>