Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Ohjaa WordPress -verkkosivustoni HTTPS: ään Plesk -verkkohotellia varten

Jos sinulla on suojattu varmenne (SSL) WordPress -verkkosivustollasi, voit automaattisesti ohjata kävijät verkkosivustosi suojattuun (HTTPS) versioon ja varmistaa, että heidän tietonsa on suojattu.

Huomautus: WordPressille on saatavilla useita laajennuksia, jotka voivat uudelleenohjata URL-osoitteesi automaattisesti sen jälkeen, kun olet asentanut SSL-varmenteesi. Jos tarvitset apua WordPress -laajennuksiin, katso wp.org

Liikenteen uudelleenohjaus riippuu käytössä olevasta verkkohotellista.

WordPress asennettuna Plesk/Windows -verkkohotelliin

1. Kirjaudu WordPress-hallintapaneeliin.
  2. Napsauta Asetukset ja sitten Yleiset .
  3. Vaihda WordPressin URL -osoite ja sivuston URL http://coolexample.com muotoon https://coolexample.com ja napsauta Tallenna muutokset .
  4. Luo web.config -tiedosto httpdocs -kansioon
  5. Aseta alla oleva koodi web.config -tiedostoon ja tallenna tiedosto.
    <configuration><system webserver=""><rewrite><rules><clear></clear><rule name="Redirect to https" stopprocessing="true"><match url="(.*)"></match><conditions><add input="{HTTPS}" pattern="off" ignorecase="true"></add></conditions><action type="Redirect" url="https://{HTTP_HOST}{REQUEST_URI}" redirecttype="Permanent"></action></rule><rule name="Main Rule" stopprocessing="true"><match url=".*"></match><conditions logicalgrouping="MatchAll"><add input="{REQUEST_FILENAME}" matchtype="IsFile" negate="true"></add><add input="{REQUEST_FILENAME}" matchtype="IsDirectory" negate="true"></add></conditions><action type="Rewrite" url="index.php/{R:0}"></action></rule></rules></rewrite></system></configuration>