Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Oletustoimitustavan määrittäminen WooCommercessa

Voit määrittää oletustoimitustavan, joka on valittavissa kassalla kutakin toimitusvyöhykettä varten.

Vaaditaan: Varmista, että määritettynä on vähintään yksi toimitusvyöhyke ennen kuin aloitat. Jos näin ei ole, määritä toimitusvyöhyke ensin.
  1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Napsauta WooCommerce vasemmalla olevassa valikossa.
  3. Napsauta Asetukset laajennetussa WooCommerce -valikossa.
  4. Napsauta Toimitus-välilehteä.
  5. Muokkaa toimitusvyöhykettä napsauttamalla Muokkaa-linkkiä tai vyöhykkeen nimeä.
  6. Järjestä toimitustavat uudelleen vetämällä ja pudottamalla toimitustapaa.
    • Voit tehdä tämän valitsemalla ja pitämällä painettuna kolmea palkkia toimitustavan nimen (paikallinen nouto, vakiomaksu tai maksuton toimitus) vasemmalla puolella ja vetämällä sitä ylös- tai alaspäin luettelossa.
    • Oletustoimitustapa kyseiselle toimitusvyöhykkeelle näytetään käytössä olevana menetelmänä listan alussa.