Oman cPanel-sivuston HTTPS-uudelleenohjaus

Kun SSL-varmenne on asennettu Linux-verkkohotellitiliisi, sinun on tehtävä joitakin muokkauksia .htaccess-tiedostoosi. Sivustosi kävijät uudelleenohjataan automaattisesti sivustosi HTTPS-versioon, kun lisäät .htaccess-tiedostoosi muutaman rivin.

Huomautus: Nämä ohjeet eivät koske cPanelille asennettua WordPressiä. Katso ohjeet siihen kohdasta Uudelleenohjaa WordPress-verkkosivustoni HTTPS-osoitteeseen käyttäen Linux-verkkohotellia

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Napsauta tilin Koontinäytöllä Tiedostonhallinta.
    valitse tiedostonhallinta
  4. Napsauta cPanel-tiedostonhallinnassa Asetukset.
  5. Varmista, että Show Hidden Files (dotfiles) (Näytä piilotetut tiedostot (pistetiedostot)) on valittuna ja valitse Tallenna.
  6. Napsauta public_html ja avaa .htaccess-tiedostosi, jos sellainen on jo luotu. Jos sellaista ei vielä ole, valitse File+ (Uusi tiedosto), anna tiedoston nimeksi .htaccess ja valitse Create New File (Luo uusi tiedosto).
  7. Valitse .htaccess-tiedosto ja napsauta Muokkaa.
    • Jos loit uuden .htaccess-tiedoston, käytä seuraavaa koodia, jolla määritetään URL-osoitteen uudelleenohjaus verkkosivustosi HTTP-versioon:
      RewriteEngine On
      RewriteCond %{SERVER_PORT} 80
      RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?coolexample\.com
      RewriteRule ^(.*)$ https://www.coolexample.com/$1 [R,L]

• Jos verkkohotellitilissäsi on jo .htaccess-tiedosto, älä lisää siihen uudelleen riviä ReWriteEngine On. Lisää ReWriteCond- ja RewriteRule-alkuiset rivit suoraan olemassa olevan ReWriteEngine On -rivin jälkeen.
    • Pakollinen: Verkkotunnuksen coolexample.com tilalle täytyy vaihtaa oma verkkotunnuksesi, jotta esimerkissä annettu koodi toimisi.
  8. Napsauta Tallenna muutokset ja siten Sulje. Siinä kaikki!

Nyt kun käyt verkkosivustollasi, sinut ohjataan automaattisesti sen HTTPS-versioon.

Nämä ohjeet on tarjottu käytön helpottamiseksi, mutta jos sinulla on jo .htaccess-tiedosto, voit joutua tekemään siihen myös muita muutoksia, jotta saat uudelleenohjauksen toimimaan.

Huomautus: Tarvitsetko apua palvelun GoDaddy oppaalta? Siirry Ota yhteyttä -sivullemme ja valitse Keskustele nyt, niin autamme sinua.