Oman cPanel-sivuston HTTPS-uudelleenohjaus

Kun SSL-varmenne on asennettu verkkohotellitiliisi, sinun on tehtävä joitakin muokkauksia .htaccess-tiedostoosi. Sivustosi kävijät uudelleenohjataan automaattisesti sivustosi HTTPS-versioon, kun lisäät .htaccess-tiedostoosi muutaman rivin.

Huomautus: Nämä ohjeet eivät koske cPanelille asennettua WordPress-alustaa. Katso lisätietoja kohdasta

1. Kirjaudu sisään palvelun GoDaddy tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Napsauta Tiedostonhallinta. Kun tiedostonhallinta on latautunut, napsauta Asetukset.
  3. Varmista, että Show Hidden Files (dotfiles) (Näytä piilotetut tiedostot (pistetiedostot)) on valittuna ja valitse Tallenna.
  4. Napsauta public_html ja avaa .htaccess-tiedostosi, jos sellainen on jo luotu. Jos sellaista ei vielä ole, valitse File+ (Uusi tiedosto), anna tiedoston nimeksi .htaccess ja valitse Create New File (Luo uusi tiedosto).
  5. Valitse .htaccess-tiedosto ja napsauta Muokkaa.
    • Jos loit uuden .htaccess-tiedoston, käytä seuraavaa koodia, jolla määritetään URL-osoitteen uudelleenohjaus verkkosivustosi HTTP-versioon:
      RewriteEngine On
      RewriteCond %{SERVER_PORT} 80
      RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?coolexample\.com
      RewriteRule ^(.*)$ https://www.coolexample.com/$1 [R,L]

• Jos verkkohotellitilissäsi on jo .htaccess-tiedosto, älä lisää siihen uudelleen riviä ReWriteEngine On. Lisää ReWriteCond- ja RewriteRule-alkuiset rivit suoraan olemassa olevan ReWriteEngine On -rivin jälkeen.
    • Pakollinen: Verkkotunnuksen coolexample.com tilalle täytyy vaihtaa oma verkkotunnuksesi, jotta esimerkissä annettu koodi toimisi.
  6. Napsauta Tallenna muutokset ja siten Sulje. Siinä kaikki!

Nyt kun käyt verkkosivustollasi, sinut ohjataan automaattisesti sen HTTPS-versioon.

Nämä ohjeet on tarjottu käytön helpottamiseksi, mutta jos sinulla on jo .htaccess-tiedosto, voit joutua tekemään siihen myös muita muutoksia, jotta saat uudelleenohjauksen toimimaan.