Tilinhallinta Ohje

Oman ensisijaisen maksutavan muuttaminen

Jos sinulla on enemmän kuin yksi maksutapa, voit näillä ohjeilla vaihtaa tuotteidesi ja palveluidesi ensisijaisen maksutavan. Voit esimerkiksi vaihtaa yhdestä luottokortista toiseen. Nämä toimenpiteet ovat samat, olipa tuotteellasi käytössä automaattinen uusiminen tai ei.

Vaaditaan: Jotta voit seurata näitä ohjeita, tililläsi on oltava määritettynä toinen maksutapa.
  1. Avaa GoDaddy-tilisi Uusinta ja laskutus -sivu. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään.
  2. Valitse Laskutustiedot-luettelosta tuotteet, joilla on käytössä maksutapa, jonka haluat vaihtaa. Kunkin tuotteen kuvaukseen kuuluu nykyisen maksutavan kortin tai tilin viimeiset neljä numeroa.
    katso nykyinen maksutapa
  3. Napsauta Päivitä maksu ja valitse maksutapa, jota haluat käyttää.
    valitse maksutapa
  4. Napsauta Tallenna. Laskutustiedot-luettelossa näytetään nyt päivitetty maksutapa.
    katso uusi maksutapa