Oman Linux-verkkohotellitilin avaaminen

Näin voit kirjautua Linux-verkkohotellitililläsi palveluun GoDaddy ja siirtyä koontinäytölle.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    valitse hallinta
  3. Olet nyt siirtynyt Linux-verkkohotellitilisi koontinäytölle.
    linux-verkkohotellitilin koontinäyttö

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Valitse cPanel-hallinta, niin pääset siirtymään suoraan cPanelin aloitussivulle. Saat lisäohjeita cPanelin dokumentaatiosta.
  • Valitse phpMyAdmin, niin pääset siirtymään suoraan tilin phpMyAdmin-aloitussivulle. Saat lisäohjeita phpMyAdminin dokumentaatiosta.
  • Valitse Tiedostonhallinta, niin pääset siirtymään suoraan cPanelin tiedostonhallintaan. Saat lisäohjeita cPanelin tiedostonhallinnan dokumentaatiosta.
  • Valitse FTP-hallinta, niin pääset siirtymään suoraan cPanelin FTP-tilisivulle. Saat lisäohjeita cPanelin FTP-tilien dokumentaatiosta.
  • Voit kirjautua suoraan cPaneliin, kun siirryt osoitteeseen http://verkkotunnus/cpanel, missä verkkotunnus on verkkotunnuksesi ja sen pääte, esimerkiksi coolexample.com. Tarvitset kirjautumiseen cPanelin käyttäjätunnuksen (Koontinäyttö > Asetukset-osio > Tili-välilehti) ja salasanan, joka on määritetty cPanelin käyttöönoton yhteydessä. Jos et tiedä salasanaa, voit muuttaa sen seuraavasti.