Oman Microsoft 365 -sähköpostin lisääminen Samsung Email -sovellukseen Android-laitteella

Vaihe 3 Microsoft 365 -tilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Huomautus: Suosittelemme Outlook-sovellusta Android-käyttöjärjestelmälle. Voit hankkia Outlookin käyttämällä puhelimesi kameraa tämän QR-koodin lukemiseksi.
Outlookin QR-koodi

Lisää Microsoft 365 -sähköpostitilisi Samsungin sähköpostisovellukseen (Android-käyttöjärjestelmä). Tällä tavoin voit hoitaa työsähköpostit kätevästi myös liikkeellä ollessasi.

Tämä video on osa opassarjaa: sähköpostin määrittäminen.

1. Avaa Android-laitteesi sähköpostisovellus.
    Punaisella taustalla oleva valkoinen kirjekuori, jonka alla on teksti Sähköposti tai Email
    • Jos olet vasta aloittamassa sähköpostisovelluksen käyttöä, jatka seuraavaan vaiheeseen.
    • Jos tilisi on jo käyttövalmis, napauta Kolme päällekkäistä vaakaviivaa Valikko > Asetukset >Lisää tili.
  2. Napauta Office 365.
    Näyttö, jossa on eri asiakasohjelmavaihtoehtoja sähköpostia varten, mukaan lukien Office 365 + punainen neliö
  3. Anna Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi ja napauta Seuraava.
    Microsoft-sisäänkirjautuminen
  4. Anna Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi ja salasana ja napauta sitten Kirjaudu sisään. Jotta voit jatkaa, sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi “työ” tai “koulu”.
    Anna sähköpostin salasana ja kirjaudu sisään
  5. Jos järjestelmänvalvojasi on ottanut käyttöön monivaiheisen todennuksen (MFA), vahvista tilisi tai määritä Authenticator-sovellus käyttöä varten.
  6. Huomautus: Jos Microsoft ei löydä tiliäsi, sinua pyydetään syöttämään tietosi manuaalisesti:

Käyttäjätunnus: Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi
    Salasana: Microsoft 365 -sähköpostin salasanasi
    Palvelin: outlook.office365.com
    Verkkotunnus\käyttäjänimi: \[Microsoft 365 -sähköpostiosoite] (esimerkki: \omistaja@coolexample.com)

7. Myönnä Samsung-sähköpostiohjelmalle pääsy sähköpostitilillesi. Valitse ruutu kohdassa Anna suostumus organisaatiosi puolesta ja napauta Hyväksy.
    Valitse valintaruutu ja hyväksy
  8. Sähköpostisovellus tarkistaa asetuksesi automaattisesti. Valitse Manuaalinen määritys -kohdassa Valmis. Voit palata muokkaamaan näitä asetuksia koska tahansa.
    Manuaalinen määritys ja Valmis-painike
  9. Muokkaa halutessasi tilin nimeä ja napauta sitten Valmis. Tämä nimi näkyy vastaanottajillesi lähettäessäsi sähköpostia, joten haluat ehkä käyttää tässä kohdassa yrityksesi nimeä.
    Anna nimi ja napauta Valmis

Microsoft 365 on nyt valmis käyttöön Samsung-sähköpostisovelluksessasi, ja näet oman Saapuneet-kansiosi.