Oman Microsoft 365 -sähköpostin lisääminen Samsung Email -sovellukseen Android-laitteella

Vaihe 3 Microsoft 365 -tilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Huomautus: Suosittelemme Outlook-sovellusta Android-käyttöjärjestelmälle. Voit hankkia Outlookin käyttämällä puhelimesi kameraa tämän QR-koodin lukemiseksi.
Outlookin QR-koodi

Lisää Microsoft 365 -sähköposti Samsung Mail -sovellukseen Android-laitteella. Näin voit pysyä ajan tasalla yrityssähköpostistasi puhelimellasi.

Katso tästä aiheesta lyhyt video alempana tällä sivulla.

1. Avaa Android-laitteesi Sähköpostisovellus.
  2. Napauta Valikko ja napauta sitten Asetukset.
  3. Napauta Lisää tili.
  4. Napauta Yritys (versiostasi riippuen sinulle saatetaan näyttää sen sijasta Microsoft Exchange ActiveSync).
  5. Syötä Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi ja napauta sitten Kirjaudu sisään. Jotta voit jatkaa, sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi työ tai koulu.
    Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja napauta Kirjaudu sisään

Huomautus: Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun määrität sähköpostitilin, sinua saatetaan pyytää antamaan hyväksyntäsi kohdissa Tietosuojakäytäntö ja Salli sähköpostin soittaa ja hallita puheluja.

Jos Microsoft ei löydä tiliäsi, sinua pyydetään syöttämään tietosi manuaalisesti:

Käyttäjätunnus: Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi
    Salasana: Microsoft 365 -sähköpostin salasanasi
    Palvelin: outlook.office365.com
    Verkkotunnus\käyttäjänimi: \[Microsoft 365 -sähköpostiosoite] (esimerkki: \omistaja@coolexample.com)

6. Ota suoja-asetukset käyttöön napauttamalla Käytä.
    Käytä suoja-asetuksia napauttamalla Käytä
  7. Suorita manuaalinen määrittäminen loppuun napauttamalla Seuraava (Voit palata muokkaamaan näitä asetuksia milloin vain).
    Napauta Seuraava, muokkaa manuaalisen määrityksen asetuksia myöhemmin
  8. Aktiovoi Puhelimen järjestelmänvalvoja -sovellus napauttamalla Aktivoi.
    Aktiovoi Puhelimen järjestelmänvalvoja -sovellus napauttamalla Aktivoi
  9. Muokkaa tilin nimeä ja napauta Valmis.
    Muokkaa tilin nimeä ja napauta Valmis.
  10. Näet vahvistuksen siitä, että Microsoft 365 -sähköpostitilisi on lisätty Android-laitteeseesi.
    Sähköpostitili on lisätty Android-puhelimen sähköpostisovellukseen

Näytä minulle

Lisätietoja

Yleisiä ongelmia sähköpostitilin määrittämisessä puhelinta varten