Oman Office 365- / Outlook-kalenterin jakaminen

Jos sinulla on julkinen Office 365- / Outlook-kalenteri, voit jakaa sen verkkosivustosi kävijöille. Kaikki Office 365- / Outlook-kalenteriin tehtävät muutokset välitetään automaattisesti verkkosivustollesi. (Et voi tehdä muutoksia kalenteriin verkkosivustosi kautta.)

Kalenterin liittämisestä verkkosivustoosi kerrotaan kahdessa osassa. Tässä osassa kerrotaan, miten iCal URL -osoite kopioidaan Office 365- / Outlook-tililtäsi. Toisessa osassa kerrotaan, miten voit Näytä kalenteri verkkosivustolla.

1. Kirjaudu sisään Office 365 -tiliisi.
  2. Napsauta ruudukkopainiketta vasemmassa yläkulmassa ja valitse Kalenteri.
    ALTEXT
  3. Napsauta hammaspyöräpainiketta (Asetukset) ja valitse Kalenteri.
    Napsauta hammaspyöräpainiketta ja valitse Kalenteri
  4. Valitse kohdasta Jaetut kalenterit asetus Kalenterin julkaisu.
  5. Valitse verkkosivustolla näytettävä kalenteri kohdasta Valitse kalenteri.
    Valitse käytettävä kalenteri

Huomautus: Varmista, että valitsemassasi kalenterissa on tulevia tapahtumia. Muuten GoCentral ilmoittaa sinulle, että se ei löytänyt tapahtumia kalenterista.

6. Napsauta Valitse käyttöoikeudet, valitse Täydet tiedot ja kopioi sen jälkeen ICS-osoite.

Huomautus: Varmista, että käytät ICS-linkkiä. GoCentral tunnistaa ainoastaan ICS:n tuontikelpoiseksi Office 365 -kalenteriksi. Jos ICS-osoite ei tule näkyviin, valitse Tallenna.

Valitse käytettävä kalenteri
  7. Liitä osoite tekstiasiakirjaan ja tallenna se. Tarvitset sitä seuraavassa vaiheessa alempana.
  8. Napsauta Tallenna ennen Asetukset-ikkunan sulkemista.