Oman Ota yhteyttä -osion mukauttaminen

Ota yhteyttä -osio on tehokas työkalu yhteyden luomiseksi asiakkaisiisi. Käytä sitä osoitteen ja sijainnin, aukioloaikojen, sähköpostin, puhelinnumeron ja WhatsApp-tietojen jakamiseen.

Asiakkaat voivat myös lähettää lomakkeen liitteineen. Kun asiakas täyttää lomakkeen, skannaamme sen virusten ja haittaohjelmistojen varalta ennen kuin se saapuu määrittämääsi sähköpostiosoitteeseen.

Huomautus: Asiakkaat voivat liittää enintään 10 tiedostoa. Kunkin tiedoston on oltava alle 10 Mt, ja kaikkien liitteiden on oltava yhteensä alle 15 Mt. Asiakkaat voivat lähettää seuraavien tyyppisiä tiedostoja:

Media: .jpg, jpeg, .jpe, .png, .gif, .mp4, .m4a, .vid, .qt, .mov, .mpeg, .mpga, .mp2, .mp2a, .mp3, .m2a, .m3a, .msvideo, .ogg, .3gpp, .webm, .webp, .flac, .wav, .tiff, .mkv, .mk3d ja .mks.
Asiakirjat: .doc, .docx, .dot, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .odp, .odt, .potx, .ppsx, .pdf, .txt, .text, .conf, .def, .list, .log, .in ja .ini.
Muut: .zip, .otf, .woff ja .woff2.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Avaa sivuston editori valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa.
  4. Valitse Ota yhteyttä -osiosi. Jos sinulla ei ole Ota yhteyttä -osiota tai jos haluat lisätä uuden Ota yhteyttä -osion, siirry haluamasi sivun haluamaasi kohtaan ja lisää osio.
  5. Käytä editorivalikon oikealla puolella olevia vaihtokytkimiä Ota yhteyttä -lomakkeen eri elementtien, kuten asettelun, korostusvärin, WhatsAppin ja vastaavien näyttämiseen tai piilottamiseen.
    • Valitse haluamasi asettelu ja sitten Lisää. Voit muuttaa asettelua milloin tahansa.
    • Kun WhatsApp-keskustelupainike on kytketty päälle, syötä WhatsApp-numerosi.
    • Kun Yhteystietolomake on kytketty päälle, syötä sähköposti, johon lomakkeet lähetetään.
  6. Muokkaa Otsikkoa, toista Otsikkoa, Kuvausta ja yhteystietoja tarpeen mukaan. Tyhjäksi jätetyt kentät poistetaan lomakkeesta ja palautetaan, jos tekstiä lisätään.
  7. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Palaa osioiden nykyisen tason yläpuoliselle tasolle valitsemalla Valmis.
  8. Voit katsoa ulkoasun tietokone- ja mobiiliversion valitsemalla Esikatselu. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, julkaise sivustosi.