Workspace Email -sähköpostin lisääminen Outlookiin (Windows)

Vaihe 4 Oman Workspace Email -tilin määrittäminen -sarjassa.

Lisää Workspace Email -sähköpostiosoitteesi Outlook 2016 -sovellukseen (tai uudempaan) Windows-tietokoneessa. Tällöin voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköpostia.

1. Avaa Outlook.
  2. Valitse Tiedosto ja sitten Lisää tili.
    Lisää tili
  3. Jos et ole vielä avannut Outlookia, näet aloitusnäytön.

4. Syötä Workspace Email -sähköpostiosoitteesi ja valitse Yhdistä.
    Kirjoita sähköpostiosoite
  5. Huomautus: Jos Outlook löytää Workspace Email -tilisi automaattisesti, anna salasanasi, valitse Yhdistä ja siirry sitten vaiheeseen 11.

6. Valitse POP tai IMAP.
    Lisäasetusvaihtoehdot
  7. Syötä Saapuva posti -kohdassa palvelin sekä portti.
  8. Annettavat tiedot...PalvelinPortti
    Saapuvan postin palvelin (IMAP)imap.secureserver.net993
    Saapuvan postin palvelin (POP)pop.secureserver.net995
  9. Jos käytät IMAP-salausmenetelmää, valitse luettelosta SSL/TLS.
    IMAP-tilin asetukset
  10. Jos käytät POP-protokollaa, valitse valintaruutu kohdassa SSL/TLS.
    POP-tilin asetukset

11. Syötä Lähtevä posti -kohdassa palvelin sekä portti:
    • Palvelin: smtpout.secureserver.net
    • Portti: 465
  12. Valitse luettelosta salausmenetelmäksi SSL/TLS.
  13. Valitse Seuraava.
  14. Anna salasanasi ja valitse Yhdistä.
    Anna salasana
  15. Kun näet vahvistuksen siitä, että sähköpostitilisi on lisätty, valitse Valmis.