Oman sähköpostin lisääminen Outlook 2016:een Windowsilla

Lisää Työtilan sähköpostiosoitteesi Outlook 2016:een Windows-PC:llä, niin voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköposteja.

Katso tästä aiheesta lyhyt video alempana tällä sivulla.

1. Avaa Outlook 2016.
    • Uudet käyttäjät: Sinulle näytetään Sähköpostin määrittäminen -ruutu.
    • Olemassa olevat käyttäjät: Valitse Tiedosto ja sitten + Lisää tili.
  2. Valitse Lisää tili -sivulla Sähköpostitili. Lisää sitten Työtilan sähköpostitilisi kirjautumistiedot. (GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi sähköpostin määrittämisessä.)
    • Oma nimesi: Lähettäjän nimenä näytettävä nimi
    • Sähköpostiosoite: Työtilan sähköpostiosoite
    • Salasana ja Kirjoita salasana uudelleen: Työtilan sähköpostin salasana
    Napsauta Seuraava
  3. Napsauta Seuraava, niin Outlook vahvistaa Työtilan sähköpostitilisi asetukset ja lataa postilaatikkosi.
    Tilin määrityksen onnistumisviesti
  4. Valitse Valmis. Jos sinulla on enemmän kuin yksi sähköpostitili, sinun pitää ehkä poistua Tilit-kohdasta, jotta näet uuden postilaatikkosi.

Sähköpostitilisi on nyt Outlook 2016:ssa, ja voit aloittaa sen käytön! Jos haluat lisätä sähköpostisi toiseen laitteeseen, napsauta Edellinen. Jos kaikki on valmista, siirry seuraavaan vaiheeseen!

Näytä minulle

Vianmääritys