Oman sähköpostiosoitteen lisääminen Apple Mail -sovellukseen

Lisää Työtilan sähköpostitilisi Apple Mailiin. Sen jälkeen voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköpostia Macillasi.

Katso tästä aiheesta lyhyt video alempana tällä sivulla.

1. Avaa Apple Mail.
    • Uudet käyttäjät: Sinulle näytetään Valitse sähköpostitilin tarjoaja... -ruutu.
    • Olemassa olevat käyttäjät: Napsauta Sähköposti ja valitse Lisää tili. Sinulle näytetään Valitse sähköpostitilin tarjoaja... -ruutu.
      Valitse Toinen sähköpostitili ja napsauta Jatka
  2. Valitse Toinen sähköpostitili ja napsauta Jatka.
    Valitse Toinen sähköpostitili ja napsauta Jatka
  3. Syötä Nimi, Sähköpostiosoite ja Salasana. Sinun tulee syöttää Työtilan sähköpostiosoitteesi ja salasanasi (GoDaddy-kirjautumistietosi eivät toimi tässä).
  4. Napsauta Kirjaudu sisään.
    Syötä sähköpostitiedot.
  5. Syötä Postipalvelimen asetukset ja napsauta Kirjaudu sisään.
    • Saapuvan postin palvelin: imap.secureserver.net
    • Lähtevän postin palvelin: smtpout.secureserver.net
    Syötä sähköpostipalvelimen asetukset
  6. Napsauta Valmis. Apple Mail vahvistaa Työtilan tilin asetukset ja lataa sähköpostisi.
    Napsauta Valmis

Sähköpostitilisi on nyt Macillasi, ja voit aloittaa sen käytön! Jos haluat lisätä sähköpostisi toiseen laitteeseen, napsauta Edellinen. Jos kaikki on valmista, siirry seuraavaan vaiheeseen!

Jos sinulla on useampi kuin yksi Apple Mail -tili, napsauta Saapuneet ja valitse uusi sähköpostitilisi, niin näet postilaatikkosi.
Napsauta Valmis

Näytä minulle

Vianmääritys