Oman sivuston ja Facebook-yrityssivun välisen yhteyden katkaiseminen

Voit irrottaa Website Builder -sivustosi Facebook-tilistäsi. Jos poistat yhteyden, sivustosi valittu sivu ei enää näy Facebook-sivullasi. Facebook-yhteyden katkaiseminen poistaa myös Instagram-yhteyden ja -valokuvat. Samojen alla esitettyjen perusvaiheiden kautta voit myös muuttaa yhteyttä, jos haluat näyttää toisen sivun sivustoltasi.

1. Kirjaudu sisään Facebook-tilillesi.
  2. Siirry osioon Asetukset tai Asetukset ja tietosuoja.
    valitse asetukset
  3. Napsauta vasemman paneelin kohtaa Yritysintegroinnit.
    valitse yritysintegroinnit
  4. Valitse ruutu kohdassa GoDaddy Social, valitse sitten Poista.
    valitse GoDaddy Social, valitse poista
  5. Vahvista toiminto valitsemalla uudelleen Poista. Olet katkaissut verkkosivustosi ja Facebook-tilisi välisen yhteyden.