Oman sivuston ja Facebook-yrityssivun välisen yhteyden katkaiseminen

Poistamalla GoDaddy Social -sovelluksen Facebook-tililtäsi voit sulkea sivustosi ja Facebook-sivusi välisen yhteyden.

1. Kirjaudu sisään Facebook-tilillesi.
  2. Mene asetuksiin.
    Katkaise verkkosivuston ja Facebookin yhteys, napsauta Asetukset
  3. Napsauta vasemman paneelin kohtaa Business Integrations (Yritysintegroinnit).
    Napsauta Yritysintegroinnit
  4. Napsauta kohdan GoDaddy Social viereistä laatikkoa ja sitten Poista.
    Napsauta poista
  5. Vahvista toiminto napsauttamalla Poista. Siinä kaikki! Olet katkaissut GoDaddy-verkkosivustosi ja Facebook-tilisi välisen yhteyden.
    Vahvista napsauttamalla Poista