Oman sivuston yhdistäminen verkkotunnukseen

Oletuksena sivustosi osoite perustuu tuotteen Website Builder käyttöönotossa sivustolle valittuun nimeen, jonka perään lisätään godaddysites.com . Jos haluat vaihtaa verkkosivustosi verkkotunnuksen (osoitteen eli URL:n), voit valita muutamasta vaihtoehdosta:

• Osta uusi GoDaddy-verkkotunnus.
  • Käytä jo omalla tililläsi omistamaasi GoDaddy-verkkotunnusta. (Jos sinulla on GoDaddy-verkkotunnus eri käyttäjänimellä ja salasanalla, sinun tulee noudattaa samaa menettelyä kuin ulkoisella verkkotunnuksella.)
  • Jatka ilmaisen verkkotunnuksesi käyttöä.
  • Käytä ulkoista, toiselta yritykseltä ostettua muuta kuin GoDaddy-verkkotunnusta.

Katso tästä aiheesta lyhyt video alempana tällä sivulla.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse verkkosivustosi tai myymäläsi kohdalta.
  3. Avaa sivustoeditori valitsemalla Verkkosivusto > Muokkaa sivustoa.
  4. Valitse editorissa verkkotunnuksen vierestä Käytä omaa verkkotunnustani. (Toinen vaihtoehto on avata Asetukset ja valita verkkotunnuksesi vierestä Hallitse.)
    Etsi URL, jonka lopussa on godaddysites

Huomautus: Jos käytät ilmaista kokeilua, sinun tulee rekisteröityä maksulliseen tilaukseen. Vertaile paketteja ja hintoja. Sivustosi isännöinnin kustannukset eivät sisälly verkkotunnuksesi hintaan. Lue lisää.

5. GoDaddy ehdottaa sinulle käyttämättömiä verkkotunnuksia avainsanojen ja hinnan perusteella. Jos haluat jotain muuta, valitse Etsi verkkotunnusta. Jos sinulla on jo verkkotunnus, valitse Minulla on jo verkkotunnus.
  6. Sitten voit valita, missä haluat julkaista verkkosivustosi.
    • Jos sinulla on jo verkkotunnus, jota haluat käyttää GoDaddy-tilin kanssa, valitse se avattavasta luettelosta.
    • Jos haluat jatkaa ilmaisen verkkotunnuksesi käyttöä, valitse sen vieressä oleva radiopainike.
    • Jos sinulla on eri yritykseltä hankittu verkkotunnus tai eri käyttäjänimeä ja salasanaa käyttävä GoDaddy-verkkotunnus, valitse avattavasta luettelosta Lisää ulkoinen verkkotunnus.
  7. Jos joko käytät omaa verkkotunnustasi tai jatkat ilmaisen verkkotunnuksen käyttöä, valitse joko Tallenna tai Tallenna ja julkaise.
  8. Jos käytät ulkoista verkkotunnusta, valitse Seuraava ja noudata ohjeita.
    • Sinun tulee kirjautua ulkoisen verkkotunnuksen tarjoajan verkkosivustolle ja etsiä kohta, josta verkkotunnuksesi A-tietue vaihdetaan. (Ongelmatilanteissa ota yhteyttä palveluntarjoajaan.)
    • Päivitä ulkoisen verkkotunnuksen A-tietue syöttämällä alla olevaan kenttään omaa sijaintiasi lähimpänä oleva IP-osoite.
      • Yhdysvallat Itärannikko: 198.71.232.3
      • Yhdysvallat Länsirannikko: 72.167.191.69
      • Eurooppa: 160.153.136.3
      • Aasia: 182.50.132.242
    • Kun olet päivittänyt ulkoisen verkkotunnuksesi A-tietueen, vahvista muutoksen onnistuminen valitsemalla ruutu ja sitten Tallenna ja julkaise.
  9. Jos vaihdat GoDaddy-verkkotunnukseen (samalla käyttäjänimellä ja salasanalla), sinulle näytetään yleensä pian ilmoitus Sivustosi on julkaistu! Jos vaihdat ulkoiseen (muun yrityksen kuin GoDaddy) verkkotunnukseen, muutoksen voimaan astumisessa voi kestää enintään 72 tuntia. Voit nähdä muutoksen onnistuneen, kun verkkotunnus näkyy Sivustoeditorissa. Tai katsoa verkkosivustosi uudella osoitteella valitsemalla Näytä sivusto.
    uutta osoitetta käyttävä verkkosivusto

Näytä, miten tämä tehdään...

Tämä video on osa sarjaa: Lisätoimintojen lisäys Kotisivukoneessa