Kotisivukone Ohje

Oman sivuston yhdistäminen verkkotunnukseen

Website Builder -verkkosivuston osoite perustuu oletusarvoisesti sivustolle käyttöönotossa valittuun nimeen, jonka perään on lisätty pääte .godaddysites.com. Jos haluat vaihtaa verkkosivustosi verkkotunnuksen (osoitteen eli URL:n), voit valita muutamasta vaihtoehdosta:

• Jatka ilmaisen verkkotunnuksesi käyttöä. Tässä tapauksessa sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta.
  • Osta uusi GoDaddy-verkkotunnus.
  • Käytä jo omalla tililläsi omistamaasi GoDaddy-verkkotunnusta.
  • Käytä ulkoista, toiselta yritykseltä ostettua muuta kuin GoDaddy-verkkotunnusta. Tämä on menettelytapa myös siinä tapauksessa, että sinulla on GoDaddy-verkkotunnus mutta käytät eri käyttäjätunnusta ja salasanaa. Yhteyden luominen GoDaddy-verkkotunnukseen vie vain hetken, mutta ulkoisen, muun kuin GoDaddy-verkkotunnuksen yhdistäminen voi kestää enimmillään 72 tuntia.

Riippumatta siitä, oletko ostamassa uutta verkkotunnusta, luomassa yhteyttä jo omistamaasi verkkotunnukseen tässä palvelussa tai yhdistämässä jossakin muualla isännöityä verkkotunnusta, prosessi käynnistyy näillä samoilla vaiheilla.

1. Siirry GoDaddy -tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder ja valitse verkkosivustosi kohdalta Hallitse sivuston avaamiseksi.
  3. Voit tarkastella verkkosivustoasi esikatselussa valitsemalla Verkkosivusto. Voit avata kotisivukoneen myös valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa.
  4. Valitse Liitä verkkotunnus verkkotunnuksesi nimen vieressä esikatselun URL-palkissa.
    Paikanna URL, jonka nimi päättyy osaan godaddysites.com
  5. Huomautus: Jos käytät ilmaista kokeiluversiota, sinun tulee rekisteröityä maksullista tilausta varten. Vertaile paketteja ja hintoja. Sivustosi isännöinnin kustannukset eivät sisälly verkkotunnuksesi hintaan. Lisätietoja.

6. GoDaddy ehdottaa sinulle käyttämättömiä verkkotunnuksia avainsanojen ja hinnan perusteella.
    • Jos haluat jotain muuta, valitse Etsi verkkotunnusta. Ostettuasi uuden verkkotunnuksesi voit palata takaisin tänne ja yhdistää sen sivustoosi.
    • Jos sinulla on jo verkkotunnus, valitse Minulla on jo verkkotunnus. Jatka seuraavaan vaiheeseen.
  7. Jos oikea verkkotunnuksen nimi on listattuna ja valintanappi sen vieressä on korostettuna, valitse Tallenna ja julkaise tai Tallenna. Tekemäsi muutokset eivät näy muille ihmisille ennen kuin julkaiset ne.
    • Voit luoda yhteyden johonkin muuhun olemassa olevaan tai ulkoiseen verkkotunnukseen valitsemalla Valitse verkkotunnus tai Vaihda verkkotunnusta.
    • Valitse Hanki uusi verkkotunnus, jos muutat mieltäsi ja haluatkin ostaa jonkin muun verkkotunnuksen.
    • Jos haluat jatkaa ilmaisen verkkotunnuksesi käyttöä, valitse sen vieressä oleva radiopainike. Valitse sitten Tallenna ja julkaise tai Tallenna.
  8. Jos valitsit edellisessä vaiheessa Valitse verkkotunnus tai Vaihda verkkotunnusta, valitse jokin listatuista, saatavilla olevista verkkotunnuksista (jos sellaisia on) tai valitse Käytä verkkotunnusta, jota ei näy tässä.
    • Jos valitsit jonkin jo listatun verkkotunnuksen, me tarkistamme kyseisen verkkotunnuksen ja valmistelemme sen tähän sivustoon yhdistämistä varten. Valitse Tallenna ja julkaise tai Tallenna.
    • Jos valitse verkkotunnuksen, joka ei ole näkyvissä, kirjoita tämän uuden verkkotunnuksen URL-osoite (esim. mycoolsite.com). Et tarvitse URL-osoitteen osaa https:// tai www, ainoastaan verkkotunnuksen nimen ja päätteen (esim. .com tai .net).
  9. Kun olet antanut verkkotunnuksen nimen, me analysoimme sen ja tarjoamme sinulle ehdotuksia seuraavia vaiheita varten. Sinun saatetaan pyytää avaamaan uusi välilehti tai ikkuna, jonka kautta voit kirjautua sisään muuhun GoDaddy-verkkotunnukseesi, tai kirjautumaan sisään muun palveluntarjoajasi kautta ja muokkaamaan kyseisen verkkotunnuksen DNS-tietueita. Me kerromme sinulle, mitä tietueita sinun tulee muuttaa ja millä tavoin.
    Näyttökaappaus esimerkkiohjeesta verkkotunnuksesi yhdistämistä varten, mukaan lukien muutettavat DNS-tietueet.
  10. Kun DNS-tietueesi muutokset on tehty loppuun, palaa takaisin sivustoosi ja valitse Olen valmis, jatka asennusta.
  11. Tarkista, että sivuston nimi on oikein ja että sen kohdalla oleva valintanappi on valittuna. Valitse sitten Tallenna ja julkaise tai Tallenna. Tekemäsi muutokset eivät näy muille ihmisille ennen kuin julkaiset ne. Yhteyden luominen GoDaddy-verkkotunnukseen vie vain hetken, mutta ulkoisen, muun kuin GoDaddy-verkkotunnuksen yhdistäminen voi kestää enimmillään 72 tuntia.