Yhdistä Websites + Marketing-sivustoni verkkotunnukseen

Mukautettu verkkotunnus on yksi keino yksilöidä Websites + Marketing -sivusto. Verkkotunnus ovat eri asia kuin luomasi verkkosivusto; se on sivustosi digitaalinen katuosoite. Autamme sinua valitsemaan hyvän tunnuksen ja yhdistämään sen. Voit myös yhdistää muualta ostamasi verkkotunnuksen.

Muista, että verkkosivustosi verkkohotellikustannukset eivät sisälly verkkotunnuksen hintaan. Jos käytät ilmaista kokeiluversiota, sinun tulee rekisteröityä maksullista sopimusta varten. Vertaile paketteja ja hintoja.

Katso laajentamallaPiilota video, jossa kerrotaan, miten voit muuttaa verkkosivustosi osoitteen

Voit valita muutamasta vaihtoehdosta, jos haluat muuttaa verkkosivustosi verkkotunnusta (eli osoitetta tai URL:ää):

Käytä jo omistamaasi GoDaddy-verkkotunnusta (täytyy olla samalla GoDaddy-tilillä kuin verkkosivustosi).
  1. Siirry GoDaddy -tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja avaa sivustosi valitsemalla Hallitse verkkosivustosi vierestä.
  3. Avaa kotisivukoneesi valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa.
  4. Valitse Asetukset.
  5. Valitse verkkotunnuksesi vierestä Hallitse .
  6. Jos sitä pyydetään, valitse Omistan jo verkkotunnuksen .
  7. Valitse Valitse verkkotunnus tai Vaihda verkkotunnus .
  8. Valitse haluamasi verkkotunnus luettelosta tai anna verkkotunnuksesi ja laajennuksesi ilman www -etuliitettä. Syötä esimerkiksi omajulkaisusivusto.com, ei www.mycoolsite.com.
  9. Valitse Jatka .
  10. Tarkista, että verkkotunnus on oikea ja se on valittu vaihtoehto. Valitse sitten Tallenna & Julkaise tai Tallenna . Muutoksesi eivät näy muille, ennen kuin julkaiset ne.
Liitä Websites + Marketing -sivusto uuteen GoDaddy-verkkotunnukseen
  1. Siirry GoDaddy -tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja avaa sivustosi valitsemalla Hallitse verkkosivustosi vierestä.
  3. Avaa kotisivukoneesi valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa.
  4. Valitse Asetukset.
  5. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja avaa sivustosi valitsemalla Hallitse verkkosivustosi vierestä.
  6. Avaa kotisivukoneesi valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa.
  7. Valitse Asetukset.
  8. Valitse Yhdistä verkkotunnus. (Oletko ollut täällä aikaisemmin? Valitse Hallitse.)
    Huomaa: Jos käytössäsi on maksuton tilaus, sinua pyydetään valitsemaan tilaus, joka päivittää sivustosi ja sallii mukautetun verkkotunnuksen.
  9. Valitse Hanki uusi verkkotunnus ja sitten Jatka. Jos tililläsi on jo verkkotunnus, valitse se ja sitten Tallenna ja julkaise.
  10. Ehdotamme sinulle verkkotunnuksia ilmaisen verkkotunnuksesi perusteella. Voit myös hakea uutta verkkotunnusta.
  11. Noudattamalla kehotteita voit lisätä suojausta (valinnainen) ja tehdä ostoksen loppuun. Palaa yhdistämään uusi verkkotunnus verkkosivustoosi valitsemalla Jatka.
  12. Tarkista, että verkkotunnus on oikein ja että se on valittu vaihtoehto. Valitse sitten Tallenna ja julkaise tai Tallenna. Tekemäsi muutokset eivät näy muille ihmisille ennen kuin julkaiset ne.
Käytä muualta ostettua, muuta kuin GoDaddy-verkkotunnusta.
  1. Siirry GoDaddy -tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja avaa sivustosi valitsemalla Hallitse verkkosivustosi vierestä.
  3. Avaa kotisivukoneesi valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa.
  4. Valitse Asetukset.
  5. Valitse verkkotunnuksesi vierestä Hallitse .
  6. Jos sitä pyydetään, valitse Omistan jo verkkotunnuksen .
  7. Valitse Valitse verkkotunnus tai Vaihda verkkotunnus .
  8. Anna verkkotunnuksesi ja sen pääte kirjoittamatta alkuun www. Kirjoita esimerkiksi mycoolsite.com, älä www.mycoolsite.com.
  9. Valitse Jatka .
  10. Näet uudessa ikkunassa sivustoasi koskevia tietoja. Kirjaudu sisään DNS-palveluntarjoajasi tilille tai muulle GoDaddy-tilille ja muuta uudet tiedot DNS-tietueisiin. Ota yhteyttä DNS-palveluntarjoajaasi, jos tarvitset apua.
    Huomaa: Jos sinulla on kaksi GoDaddy-tiliä, joista toisella on sivustosi ja toisella verkkotunnuksesi, siirrä verkkotunnus sivuston sisältävälle tilille.
  11. Kun olet muuttanut DNS-tietueet, palaa tänne ja valitse Olen valmis, jatka asennusta.
  12. Tarkista, että verkkotunnus on oikein ja että se on valittu vaihtoehto. Valitse sitten Tallenna ja julkaise tai Tallenna. Tekemäsi muutokset eivät näy muille ihmisille ennen kuin julkaiset ne.

Yhteyden luominen Websites + Marketing-sivustosta verkkotunnukseen vie yleensä muutaman minuutin tai enintään 72 tuntia, erityisesti kun sivustosi yhdistetään muuhun kuin GoDaddy-verkkotunnukseen.