Oman sivustoni käyttöön ottaminen

Oman verkkosivustosi luomisprosessin alussa kysymme sinulta sen aihetta, jotta voimme luoda tarpeisiisi soveltuvia malleja. Valittavana on useita liiketoimintaluokkia, mutta vaihtoehtosi eivät lopu niihin. Oletko suunnittelemassa häitä tai laatimassa ansioluetteloa? Olemme varautuneet niihinkin, sopivat kuvat mukaan lukien.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Napsauta aloitusnäytössä kohtaa Hoidetaan homma!
  3. Kirjoita vastauksesi muutama ensimmäinen kirjain Mikä sivustosi tarkoitus on? -kenttään, niin esiin ilmestyy vaihtoehtoluettelo. Voit valita jonkun ehdotuksista tai kirjoittaa loppuun oman vastauksesi.
    Anna sivustotyyppi

Jos ostit Verkkomyymälä-paketin, kysymyksenä on Minkä tyyppinen yritys se on? Kaikkiin paketteihin kuuluvat kaikki käytettävissä olevat mallit.

4. Kirjoita seuraavaan kenttään sivustosi tai yrityksesi nimi ja aloita suunnittelumallivaihtoehtojen luonti napsauttamalla kohtaa Tarkastele suunnittelumallejasi tai Jatka.
  5. Selaa malligalleriaa. Näet lisää sivuja sivun alaosassa olevien nuolipainikkeiden avulla. Jos haluat tarkastella suunnittelumallia lähemmin, siirrä kursori sen päälle ja napsauta Esikatselu-painiketta.
    Valitse esikatselu
  6. Esikatselussa näet, miltä suunnittelumalli näyttää tietokoneella tai tabletilla ja matkapuhelimella. Voit vierittää ja verrata molempien eri laitteiden asetteluja.
    Valitse malli

Jos haluat nähdä toisen rakennemallin, palaa galleriaan napsauttamalla Takaisin-painiketta vasemmasta yläkulmasta.

7. Kun löydät rakenteen, josta pidät, napsauta Aloita tällä rakennemallilla ikkunan yläosassa.
  8. Verkkosivustosi luodaan valitsemasi mallin pohjalta. Siinä näkyvät tilaamaasi pakettiin kuuluvat osiot.
    Sivusto ja osiot
  9. Kaikki muutokset tallennetaan automaattisesti, joten kun olet valmis, näet lopputuloksen napsauttamalla Esikatselu-painiketta.
    Sivuston esikatselu
  10. Jos olet tyytyväinen tuloksiin, napsauta Julkaise sivusto(matkapuhelin) tai Julkaise (tabletti tai pöytätietokone).

Seuraavat askeleet