SSL-varmenteet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Oman SSL -historian tila ja toiminnot

Voit tarkastella SSL (Secure Socket Layer) -varmennehistoriaasi ja tarkistaa, mitä muutoksia SSL -varmenteeseesi on tehty.

Tarkastele SSL -varmenteesi historiaa

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse SSL -varmenteille kohta Hallitse kaikkia .
  3. Valitse varmenteesi.
  4. Laajenna sitä valitsemalla Varmennehistoria, niin näet varmenteen historian.

Mitä SSL -varmenteesi historian tila ja toiminta tarkoittaa?

Tässä on määritelmät tiloille ja toiminnoille, joita saatat nähdä SSL -historiassasi.

Tila Määritelmä
Varmenne myönnetty Varmenne on myönnetty, ja se on tällä hetkellä aktiivinen
Peruutettu Varmenne on peruutettu
Estetty Varmennepyyntö hylättiin
Vanhentunut Varmenne on ylittänyt voimassaolonsa ja on vanhentunut

Toiminto Määritelmä
Uusi pyyntö Tämä on uusi osto- ja varmennepyyntö
Uusimispyyntö Varmenne uusittiin
Kumoa Varmenne on peruutettu
Peruuta Varmenne on peruutettu
Ensisijaisen verkkotunnuksen muutos Ensisijaisen verkkotunnuksen muuttaminen
Sans -hallinta SAN -verkkotunnusten lisääminen tai poistaminen
Rekey Varmenteen uusiminen
Verkkohotellin muutos Varmenteen isännöintisopimuksen muuttaminen
Root -muutos Root -varmenteen vaihtaminen GoDaddy & Starfield -varmenteen myöntäjän välillä
Suunnitelman muutos: Lisää kesto Varmenteen voimassaoloaikaa on pidennetty (esimerkiksi se on muuttunut yhdestä vuodesta kahteen)
Suunnitelman muutos: Vähennä kesto Varmenteen voimassaoloaikaa on lyhennetty (esimerkiksi se on muuttunut kahdesta vuodesta yhteen vuoteen)
Suunnitelman muutos: Lisää UCC -paikat UCC: llä olevien SAN -numeroiden määrää lisättiin (esimerkiksi siirtyminen viidestä SAN: sta 10 SAN: iin)
Suunnitelman muutos: Vähennä UCC -paikat UCC: llä olevien SAN -numeroiden määrää vähennettiin (esimerkiksi 10: stä SAN: sta viiteen SAN: ään)