SSL-varmenteet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Oman SSL -historian tila ja toiminnot

Voit tarkastella SSL (Secure Socket Layer) -varmennehistoriaasi ja tarkistaa, mitä muutoksia SSL -varmenteeseesi on tehty.

Tarkastele SSL -varmenteesi historiaa

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse SSL -varmenteille kohta Hallitse kaikkia .
  3. Valitse varmenteesi.
  4. Laajenna sitä valitsemalla Varmennehistoria, niin näet varmenteen historian.

Mitä SSL -varmenteesi historian tila ja toiminta tarkoittaa?

Tässä on määritelmät tiloille ja toiminnoille, joita saatat nähdä SSL -historiassasi.

TilaMääritelmä
Varmenne myönnettyVarmenne on myönnetty, ja se on tällä hetkellä aktiivinen
PeruutettuVarmenne on peruutettu
EstettyVarmennepyyntö hylättiin
VanhentunutVarmenne on ylittänyt voimassaolonsa ja on vanhentunut

ToimintoMääritelmä
Uusi pyyntöTämä on uusi osto- ja varmennepyyntö
UusimispyyntöVarmenne uusittiin
KumoaVarmenne on peruutettu
PeruutaVarmenne on peruutettu
Ensisijaisen verkkotunnuksen muutosEnsisijaisen verkkotunnuksen muuttaminen
Sans -hallintaSAN -verkkotunnusten lisääminen tai poistaminen
RekeyVarmenteen uusiminen
Verkkohotellin muutosVarmenteen isännöintisopimuksen muuttaminen
Root -muutosRoot -varmenteen vaihtaminen GoDaddy & Starfield -varmenteen myöntäjän välillä
Suunnitelman muutos: Lisää kestoVarmenteen voimassaoloaikaa on pidennetty (esimerkiksi se on muuttunut yhdestä vuodesta kahteen)
Suunnitelman muutos: Vähennä kestoVarmenteen voimassaoloaikaa on lyhennetty (esimerkiksi se on muuttunut kahdesta vuodesta yhteen vuoteen)
Suunnitelman muutos: Lisää UCC -paikatUCC: llä olevien SAN -numeroiden määrää lisättiin (esimerkiksi siirtyminen viidestä SAN: sta 10 SAN: iin)
Suunnitelman muutos: Vähennä UCC -paikatUCC: llä olevien SAN -numeroiden määrää vähennettiin (esimerkiksi 10: stä SAN: sta viiteen SAN: ään)