Kotisivukone Ohje

Oman Tulossa pian -sivun taustan vaihtaminen

Jos olet peruuttanut sivustosi julkaisun, sivuston kävijöille näytetään taustakuva tekstillä ”Tulossa pian”. Jos haluat vaihtaa tätä kuvaa, katso nämä ohjeet.

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Valitse Muokkaa sivustoa.
  4. Avaa Otsikko-osio valitsemalla kansikuva Aloitussivullasi.
  5. Valitse nuoli kohdan Kansikuva/-media vierestä.
    Valitse Kansikuva-paneeli
  6. Muokkaa kuvaa valitsemalla Korvaa. Voit myös vaihtaa kansikuvasi tasaiseen väriin.
  7. Kun olet valmis, aktivoi kuva valitsemalla Julkaise.
  8. Palaa omalle sivustollesi valitsemalla Koti-kuvake.
  9. Valitse Asetukset.
  10. Valitse Lopeta julkaisu ja vahvista seuraavat kehotteet