Oman verkkosivuston palauttaminen (entiseen tilaan)

Website Builder -sivustoeditori tallentaa jokaisen muutoksen työskennellessäsi. Se tekee automaattisesti varmuuskopioita suurten muutosten yhteydessä, esimerkiksi kun teema vaihdetaan, sivusto julkaistaan tai osio poistetaan. Jotkut käyttäjät tekevät mielellään myös manuaalisia varmuuskopioita (jotka myös tallennetaan sivustohistoriaasi).

Varoitus: Kun sivustosi palautetaan (entiseen tilaan) varmuuskopiosta, kaikki palautusajankohdan jälkeen tehdyt verkkosivustosi muutokset poistuvat. Se ei poista palvelimeen siirrettyjä kuvia, tuotteita tai ajanvarauksia, joita hallitaan koontinäytön valikon kautta.
  1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder ja valitse verkkosivustosi kohdalta Hallitse.
  3. Jos et vielä ole sivustoeditorissasi, valitse Verkkosivusto ja sen jälkeen valikosta Muokkaa sivustoa.
  4. Valitse Asetukset.
  5. Valitse Sivuston historia.
  6. Pidä kohdistinta sen varmuuskopion päällä, jonka haluat palauttaa (entiseen tilaan) ja valitse Palauta. Kun olet palauttanut sisällön, Kotisivukone näyttää vahvistusviestin ja sivu päivittyy.
    Palauta-painike
  7. Julkaise muutoksesi valitsemalla Julkaise.