Oman verkkotunnuksen yhteystietojen muuttaminen

Voit muuttaa verkkotunnuksesi yhteystietoja kullekin yhteystyypille (rekisteröijä, hallinnollinen, tekninen ja laskutus) erikseen, tai voit ottaa muokkaukset käyttöön kaikissa yhteystietotyypeissä samanaikaisesti. Kaikkien GoDaddy-palvelussa rekisteröityjen ja tähän oikeutettujen verkkotunnusten yhteystiedot korvataan WHOIS-palvelussa automaattisesti edustustiedoilla, jotka toimittaa tietosuojapalvelun tarjoajamme Domains By Proxy®. Yhteystietojesi muuttaminen ei näytä näitä tietoja WHOIS-hakemistossa, ellet muuta näkyvyysasetuksiasi verkkotunnuksesi kohdalla.

Huomautus: Verkkotunnusten, joilla on käytössään verkkotunnussuojaus, täytyy noudattaa tästä eroavia vaiheita verkkotunnuksensa yhteystietojen päivittämiseksi.

1. Kirjaudu GoDaddyn verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse valintaruutu niiden verkkotunnusten kohdalla, jotka haluat päivittää. Tai napsauta valintamerkkikuvaketta ja Valitse kaikki
  3. Valitse Omistajuus > Päivitä yhteystiedot.
    valitse päivitä yhteystiedot
  4. Anna uudet yhteystietosi. Poista valinta kohdasta Käytä kaikille yhteystietotyypeille ja muokkaa sitten yksittäisten yhteystietotyyppien sisältämiä tietoja.
  5. Päivitä yhteystietosi valitsemalla Tallenna.
Vaaditaan: Jos yhteystietosi on asetettu näkyviksi, ja päivitit rekisteröijän etunimen, sukunimen, organisaation tai sähköpostiosoitteen, sinun täytyy hyväksyä nämä muutokset.

Uusien tietojesi näkyminen WHOIS -tietokannassa voi kestää enimmillään 48 tuntia.