Oman verkkotunnuksen yhteystietojen muuttaminen

Verkkotunnusten yhteystietoja voi muuttaa koska tahansa. Jokaista yhteystietotyyppiä (rekisteröijää, hallintoa, tekniikkaa ja laskutusta) voidaan muokata yksittäin tai niitä kaikkia voidaan muokata samaan aikaan. Jos verkkotunnuksessa on yksityisyyden suoja käytössä, täytyy noudattaa eri vaiheita.

1. Kirjaudu GoDaddyn verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse valintaruutu niiden verkkotunnusten kohdalla, jotka haluat päivittää. Tai napsauta valintamerkkikuvaketta ja Valitse kaikki
  3. Valitse verkkotunnusluettelon yläpuolella olevasta valikosta kohta Omistajuus ja Päivitä yhteystiedot.
    valitse päivitä yhteystiedot
  4. Anna uudet yhteystiedot.

Huomautus: Muokkaa yksittäisten yhteystietotyyppien tietoja poistamalla valinta kohdasta Käytä kaikille yhteystietotyypeille ja valitse asiaankuuluva yhteystietojen välilehti.

5. Napsauta Tallenna, kun päivitykset on tehty. Uusien tietojen päivittyminen WHOIS-tietokannassa voi kestää 48 tuntia.
Vaaditaan: Jos päivitit rekisteröijän organisaation, etunimen, sukunimen tai sähköpostiosoitteen, nämä muutokset on hyväksyttävä.