Omien MX-tietueiden tarkistaminen ja hallinta

Sinulla on oltava oikeat MX-tietueet sähköpostin vastaanottamista varten. Tarkista MX-tietueesi avaamalla Työtilan hallintakeskus. Jos ne ovat väärin, annamme sinulle oikeat asetukset POP- tai IMAP-sähköpostitilillesi.

1. Kirjaudu sisään Työtilan hallintakeskukseesi. Käytä GoDaddy-käyttäjänimeäsi ja -salasanaasi (Workspace Email -osoitteesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  2. Valitse Työkalut ja sitten Palvelinasetukset.
    Työkaluvalikko avattuna ja alla Palvelinasetukset-vaihtoehto
  3. MX-tietueet-ikkuna avautuu ja näyttää, ovatko ne oikein.
    MX-tietueet-ikkuna, jossa näkyy, että MX-tietueet ovat oikein

Huomautus: Verkkotunnuksesi MX-tietueiden muutoksen voimaan astumisessa voi kestää enintään 48 tuntia.