Omien tilausten tulostus ja lataus

Voit tulostaa tilauksia laskuina tai pakkauskuitteina lähetettäviksi tai ladata niitä omia arkistojasi varten. Tilaukset ladataan .csv-tiedostoina (pilkulla erotetut arvot), jotka voidaan avata useimmissa laskentataulukko-ohjelmissa, kuten Excelissä.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse verkkosivustosi tai myymäläsi kohdalta.
  3. Avaa tuotteesi Koontinäytöllä:
    • Valitse Website Builder -kohdassa Myymälä ja sitten Tilaukset.
      Siirry Verkkosivut plus Markkinoinnissa Myymälään ja sitten Tilauksiin
    • Siirry Premium-verkkomyymälässä kohtaan Myynti ja sitten Tilaukset.
      Siirry Premium-verkkomyymälässä kohtaan Myynti ja sitten Tilaukset
  4. Jos haluat tulostaa tai tallentaa tiettyjä tilauksia, valitse tilaus tai tilaukset ja napsauta Tulosta.
    Valitse tilauksesi ja sitten Tulosta
  5. Valitse, piilotetaanko hinta esimerkiksi pakkauskuittia varten. Avaa sitten lasku uuteen välilehteen valitsemalla Esikatselu.
  6. Tulosta tai tallenna tilaus verkkoselaimesi kautta.
  7. Jos haluat ladata useita tilauksia, valitse Lataa.
    Valitse Lataa
  8. Valitse päivämääräväli ja tilaustesi tiedot ja sitten Lataa. (Sähköpostiisi lähetetään .csv-tiedosto.)
  9. Huomautus: Et voi valita tiettyjä tilauksia ladattaviksi. Jos haluat valita tilauksia, suodata ne ja lataa sitten tiedosto.