Office 365 GoDaddyltä Ohje

OneDriven käyttö Office 365 -ohjelmistossa

Voit pitää OneDrive yrityksille -sovellusta omana henkilökohtaisena kirjastonasi, jota voit käyttää kaikkien asiakirjojesi tallennukseen ja järjestelyyn. Voit käyttää OneDrivessa luomiasi tai tallentamiasi tiedostoja helposti mistä tahansa, minkä tahansa laitteen kautta, ja muokata niitä Office Web Apps -sovellusten (Microsoft Word®-, PowerPoint®- ja Excel®-ohjelmien verkkoversiot) avulla.

OneDrive sallii sinun myös jakaa tiedostosi helposti muiden kanssa asiakirjojen tarkastelua ja muokkausta varten. Se on kätevä tapa tehdä yhteistyötä ilman tarvetta lähetellä tiedostoja edestakaisin sähköpostitse.

OneDrive-käyttö

1. Siirry osoitteeseen email.coolexample.com, jossa coolexample.com on sähköpostisi verkkotunnuksen nimi.
  2. Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja napsauta sitten Kirjaudu.
  3. Napsauta sovelluksen ruutu ylävasemmalla, ja valitse sitten OneDrive.

Saat lisätietoja OneDriven käytöstä tutustumalla Microsoft-dokumentaatioon.