No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Onko sinulla ongelmia sisäänkirjautumisessa?

Jos sinulla on vaikeuksia kirjautumisessa Microsoft 365 -sähköpostitilillesi, kokeile näitä ratkaisuja.

Jos Toimi näin
Et voi kirjautua sisään tunnistetiedoillasi. Vahvista, että käytät sähköpostiosoitettasi oikeasta URL -osoitteesta, ja kirjaudu tilillesi .
Olet Microsoft 365 -tilin ylläpitäjä ja sinä tai joku käyttäjistäsi on kadottanut tai unohtanut sähköpostin salasanan.

Kokeile jotakin seuraavista:

Et ole Microsoft 365 -tilin ylläpitäjä ja olet kadottanut tai unohtanut sähköpostisalasanasi. Lähetä itsellesi salasanan palautussähköposti .
Voit kirjautua verkkoon onnistuneesti, mutta sinulla on ongelmia Outlookin kanssa. Jos kyseessä on Windows -tietokone, poista Windowsin tunnistetietojen hallinta .
Sinulla on Business Premium -sopimus, etkä voi kirjautua sisään Outlook -työpöytäsovellukseesi. Tarkista tilisi .