GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Opi tuntemaan päänäyttösi

Näet aina ensimmäiseksi GoDaddy Email Marketing -päänäyttösi kirjautuessasi sisään GoDaddy Email Marketing -tiliisi. Tämä on se paikka, jossa kaikkia GoDaddy Email Marketing -tilin kautta luomiasi uutiskirjeitä säilytetään. Löydät täältä useita käteviä työkaluja, joiden avulla voit hallita GoDaddy Email Marketing -sisältöäsi tehokkaasti. Aloitettaessa ylhäältä päin siinä on seuraavat osiot...

Omat kampanjasi

Päänäytön keskellä sijaitsevassa isossa osiossa näet pikkukuvan ja yhteenvedon kaikista uutiskirjeistäsi. Jos napsautat pikkukuvaa, näet kampanjan esikatselun.

Uutiskirjeiden tilastot

Pikkukuvan oikealla puolella on tilastoyhteenveto. Nämä luvut ja sektoridiagrammi näyttävät kyseisen kampanjan kaikki yhteenvetotilastot sen jokaiselle lähetyskerralle. Jos napsautat jotakin näistä arvoista, näet kyseisen kampanjan yksityiskohtaiset lähetystilastot.

Jos haluat tarkastella vain viimeisimmän kampanjan tilastosivua, sinun tarvitsee vain napsauttaa Tilastot-painiketta pikkukuvan alapuolella.

Voit päivittää minkä tahansa kampanjasi tilastot milloin tahansa napsauttamalla pientä pyöreää nuolipainiketta Tilastot-painikkeen vieressä kampanjan pikkukuvan alla. Tilastosi ovat hetkellisesti poissa käytöstä sillä välin, kun GoDaddy Email Marketing päivittää nämä tilastot.

Lue lisää sähköpostitilastoistasi.

Kampanjatyökalut

Muokkaa: Voit avata tämän kampanjan muokkausta varten napsauttamalla Muokkaa-painiketta pikkukuvan alapuolella.

Lähetä: Ja voit lähettää kampanjan suoraan tästä päänäytöstä napsauttamalla Lähetä-painiketta sen vieressä.

Ajoita: Napsauttamalla kellopainiketta voit ajoittaa kampanjan lähetettäväksi haluamanasi ajankohtana tulevaisuudessa. Se muuttuu punaiseksi, kun olet suorittanut kampanjan ajoituksen onnistuneesti. Jos haluat muokata ajoitettuja lähetyksiä, napsauta Ajoitetut lähetykset -painiketta oikeanpuoleisen sivupalkin alaosassa (oikealla olevien pikkukuvien alapuolella).

Kloonaa: Lammaskuvake ”kloonaa” kampanjan eli luo siitä täydellisen kopion päänäytössäsi. GoDaddy Email Marketing lisää numeron kampanjan nimeen, jotta tiedät, kumpi kampanjoista on klooni. Näet lisäksi pienen lammaskuvakkeen pikkukuvan oikeassa yläkulmassa, joten tiedät kyseessä olevan kopion.

Jaa: Kun napsautat Jaa-painiketta, näet luettelon sosiaalisen median palveluita sekä GoDaddy Email Marketing -kampanjan URL-osoitteen. Jos olet ottanut käyttöön sosiaalisen jakamisen painikkeet sähköpostiviestissä, voit napsauttaa haluamiasi painikkeita suoraan ja jakaa uutiskirjeesi kyseisiin palveluihin. (Muista: Sosiaalisen jakamisen painikkeet eivät ole sama asia kuin sosiaaliset kuvakkeet sähköpostiviestisi alatunnisteessa. Sinun on otettava sosiaalisen jakamisen painikkeet käyttöön ENNEN LÄHETYSTÄ, jotta kyseiset asetukset toimisivat oikein.) Voit aina kopioida URL-osoitteen ja jakaa sen missä tahansa haluat.

Poista: Jos haluat poistaa kampanjan, napsauta roskakorikuvaketta kampanjaruudun oikealle puolella.

Sivupalkki

Uutiskirjeiden valitseminen

Jos napsautat mitä tahansa kampanjaa tässä sivupalkissa, se näytetään vasemmalla sivun pääosiossa. Kampanjat näytetään samassa järjestyksessä, jossa ne on listattu sivupalkissa. Ne näytetään myös lisättyinä uuteen listaan alaosassa. Näin näet, mitkä kampanjat on valittu.

Lisätietoja:

.

Vanhempien kampanjoiden selaaminen

Jos katsot päänäyttösi oikeaa puolta, näet harmaan paneelin, jossa on pienenpienet pikkukuvat ja nimet kaikista kampanjoistasi. Kyseessä on kattava lista kaikista kampanjoista, jotka ovat olemassa tilisi alaisuudessa.

Tällä tavoin voit tarkastella muilla sivuilla olevia kampanjoita, jos sinulla on niitä paljon. Vanhemmat uutiskirjeet eivät ehkä automaattisesti näy äskettäisten listausten joukossa suuressa keskiosassa. Voit siirtyä tietylle sivulle napsauttamalla sitä, tai voit selata sivuja pienten nuolten avulla.

Uutiskirjeiden ryhmittely kansioihin

Jos haluat yhdistää joitakin kampanjoitasi yhteen ryhmään, voit tehdä myös sen tässä. Vedä mikä tahansa pienenpienistä pikkukuvista oikealla minkä tahansa toisen pienenpienen pikkukuvan päälle ja pudota se siihen. Valmista! Loit ryhmän.

GoDaddy tarjoaa sinulle tilaisuuden nimetä tämä ryhmä heti luodessasi sen. Voit myös muokata tämän ryhmän nimeä milloin tahansa napsauttamalla kynäkuvaketta ryhmän nimen vieressä.

Jos haluat lisätä tai poistaa kampanjan tästä ryhmästä, sinun täytyy vain vetää kampanja sisäpuolelta kansion ulkopuolelle, ja GoDaddy Email Marketing poistaa sen. Jos kansiossasi on vain 2 sähköpostiviestiä ja vedät toisen niistä ulos, GoDaddy Email Marketing poistaa ryhmän automaattisesti.

Näet ryhmän vieressä tunnisteen, joka sisältää kaksi numeroa. Harmaa numero näyttää, montako kampanjaa olet laittanut tähän ryhmään. Ja jos valitussa ryhmässä on kampanjoita, numero vaihtuu ilmaisemaan tätä.

Lue lisää uutiskirjeiden ryhmittelystä kansioihin.

Haku olemassa olevista sähköpostiviesteistä

Voit käyttää tätä osiota myös hakujen tekemiseen kaikista kampanjoistasi. Sinun täytyy vain kirjoittaa hakusanasi hakuriville oikealla puolella – GoDaddy Email Marketing aloittaa automaattisesti haun uutiskirjeistäsi heti kirjoittaessasi tekstiä tähän kenttään. Hakutuloksesi näytetään luettelona aiemmin mainitussa harmaassa paneelissa. Napsauttamalla pikkukuvaa voit kiinnittää sen isoon, päänäyttösi keskellä olevaan listaan.