WordPress-hallinta Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Optimoi taulukko MySQL: ssä

Jos sivustosi näyttää olevan hidas, yritä optimoida sivuston tietokanta tietojen aukkojen poistamiseksi (tunnetaan myös nimellä yleiskustannukset). Tämä voi auttaa palauttamaan nopeuden, jos tietokanta on viallinen, mutta se ei korjaa komentosarjaa, joka alun perin loi yleiskustannukset.

1. Siirry GoDaddy Omat tuotteet -sivulle. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään.
  2. Avaa phpMyAdmin .
  3. Valitse taulukoiden luettelon alapuolelta Tarkista kaikki taulukot, joissa on yleiskustannuksia .
  4. Valitse luettelosta Optimoi taulukko .

Lisätietoja

• Lisätietoja taulukoiden optimoinnista on osoitteessa mysql.com .