Optimoi taulukko MySQL: ssä

Jos sivustosi näyttää olevan hidas, voit yrittää optimoida sivuston tietokannan aukkojen poistamiseksi tiedoissa (tunnetaan myös nimellä yleiskustannukset). Tämä voi auttaa palauttamaan nopeuden, jos tietokanta on viallinen, mutta se ei korjaa komentosarjaa, joka alun perin loi yleiskustannukset.

Huomautus: Ennen kuin aloitat, sinun on varmuuskopioitava tietokantasi: Linux -verkkohotelli | Windows -verkkohotelli

1. Käytä phpMyAdminia tietokannalle, jonka haluat optimoida: Linux -verkkohotelli | Windows -verkkohotelli
  2. Kaksoisnapsauta tietokannan nimeä.
  3. Valitse taulukoiden luettelon alaosasta Tarkista kaikki taulukot, joissa on yleiskustannuksia .
  4. Valitse avattavasta valikosta Optimoi taulukko .