Osan lisääminen sivustoon

Tämä video ja seuraavat tiedot selittävät, miten lisäät osion GoCentral-sivustolle.

Sivustossasi on valmiiksi jo neljä osiota: Otsikko, Tietoja meistä, Ota yhteyttä ja Alatunniste. Voit lisätä myös uusia osioita ja mukauttaa niitä nimeämällä niitä uudelleen, muuttamalla mallitekstiä tai poistamalla sen ja poistamalla tai korvaamalla kuvia.

Voit lisätä enintään 10 osaa sivulle. Jos tarvitset lisää, voit lisätä sivuja.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa.
    Valitse Muokkaa
  3. Vieritä siihen kohtaan, johon haluat lisätä osion, ja napsauta vihreää pluspainiketta.
    napsauta vihreää pluspainiketta

Et voi lisätä toista Otsikkoa tai Alatunnistetta. Et voi myöskään muuttaa jo olemassa olevien osioiden järjestystä.

4. Napsauta yhtä Lisää osio -paneelissa lueteltua osiota.
    valitse lisää osio
  5. Napsauta haluamaasi asettelua.
    valitse asettelu
  6. Kun näet Osio lisätty -vahvistuksen, voit alkaa mukauttaa osion vaihtoehtoja.
    mukauta osio

Jos muutat mieltäsi etkä haluakaan lisätä osiota, napsauta Poista osio -painiketta oikeanpuoleisen paneelin alaosassa.

7. Kaikki muutokset tallennetaan automaattisesti, joten kun olet valmis, napsauta Esikatselu-painiketta.
  8. Jos olet tyytyväinen tuloksiin, napsauta Julkaise sivusto(matkapuhelin) tai Julkaise (tabletti tai pöytätietokone).