Osan lisääminen sivustoon

Sivustossasi on valmiiksi jo neljä osiota: Otsikko, Tietoja meistä, Ota yhteyttä meihin ja Alatunniste (sekä Tilaa, kun käytössä on Verkkomyymälä- tai eCommerce-sopimus). Voit lisätä myös uusia osioita ja mukauttaa niitä nimeämällä niitä uudelleen, muuttamalla mallitekstiä tai poistamalla sen ja poistamalla tai korvaamalla kuvia.

Huomautus: Voit lisätä sivulle enintään 20 osiota. Jos tarvitset lisää, voit lisätä sivuja.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  3. Vieritä sivusi päänäkymää kohtaan, johon haluat lisätä osion, ja napsauta pluspainiketta.
     Napsauta pluspainiketta

Huomautus: Et voi lisätä toista Otsikkoa tai Alatunnistetta. Voit kuitenkin lisätä useamman kuin yhden Valikko/Hinnasto-, Tiedostot- tai Sosiaalinen-osion.

4. Napsauta yhtä Lisää osio -paneelissa lueteltua osiota.
    valitse lisää osio
  5. Napsauta haluamaasi asettelua.
    valitse asettelu
  6. Kun vahvistusviesti Osio lisätty ilmestyy näytölle, voit aloittaa osion muokkaamisen napsauttamalla sitä. Ensimmäisenä voit muuttaa otsikon asetuksia.
    mukauta osio

Huomautus: Jos muutat mieltäsi osion lisäämisestä, voit suorittaa toiminnon Osan poistaminen sivustosta napsauttamalla viimeistä vaihtoehtoa kyseisen osion kolmen pisteen valikosta.
    Napsauta valikossa kohtaa Poista osio

7. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Kun olet valmis, voit katsella tuloksia napsauttamalla Esikatsele ja siirtyä halutessasi käyttämään muita verkkotunnuksiasi tai ostamaan uuden verkkotunnuksen.
  8. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, napsauta Julkaise sivusto (puhelimella) tai Julkaise (tietokoneella tai tabletilla).