Osan poistaminen sivustosta

Verkkosivuston otsikkoa ja alatunnusta lukuun ottamatta voit poistaa sivuston osia, kun tarpeesi muuttuu.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  3. Valitse Oma sivusto -paneelista Sivut.
    /Valitse Sivut
  4. Etsi sivu, jolla poistettava osio on.
  5. Etsi sitten poistettava osio, napsauta sen nimen oikealta puolelta kolmea pistettä ja valitse Poista osio.
    Napsauta osiota, valitse Poista osio
  6. Huomautus: Et voi poistaa Otsikkoa tai Alatunnistetta.

7. Kun Poista osio -viesti tulee esiin, valitse Poista, niin osio poistetaan.
  8. Kaikki muutokset tallennetaan automaattisesti, joten kun olet valmis, näet lopputuloksen napsauttamalla Esikatselu-painiketta.
  9. Kun olet valmis, napsauta Julkaise sivusto (puhelimella) tai Julkaise (tietokoneella tai tabletilla).