Osan poistaminen sivustosta

Verkkosivuston otsikkoa ja alatunnusta lukuun ottamatta voit poistaa sivuston osia, kun tarpeesi muuttuu.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa. (Painikkeen sijoitus ja ulkoasu vaihtelevat hieman laitteen mukaan.)
    Valitse Muokkaa
  3. Napsauta osaa, jonka haluat poistaa, niin sen asetuksien paneeli tulee esiin oikealla puolella.

Et voi poistaa Otsikkoa tai Alatunnistetta.

4. Napsauta lähellä oikean paneelin alaosaa Poista osa -painiketta.
    napsauta Poista osa -painiketta
  5. Kun Poista valinta -viesti tulee esiin, valitse Poista osa, niin osa poistetaan.
  6. Kun olet valmis, napsauta Esikatsele ja napsauta sitten Julkaise.