Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Osan poistaminen sivustosta

Verkkosivuston otsikkoa ja alatunnusta lukuun ottamatta voit poistaa sivuston osia, kun tarpeesi muuttuu.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder ja avaa sivustosi valitsemalla Hallitse verkkosivustosi vierestä.
  3. Avaa kotisivukone valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa .
  4. Vie hiiri poistettavan osion päälle. Valitse esiin tulevassa valikossaKebab -asetukset -valikon kuvake Asetukset -valikko. Valitse mobiilisovelluksessa Sisältö ja sittenPystysuuntaisten kebab -asetusten valikkokuvake valikossa.
  5. Valitse Poista osio
    Näyttökuva osion siirto -osion kuvakkeesta osion asetusvalikossa
  6. Valitse Poista vahvistaaksesi, että haluat todella poistaa tämän osan. Jos muutat mieltäsi, palauta verkkosivustosi varmuuskopiosta.
  7. Muutoksesi tallennetaan automaattisesti. Käyttää Esikatselu nähdäksesi tulokset ja kun olet valmis julkaisemaan muutokset julkisesti, julkaise sivustosi .