Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Osion siirtäminen toiselle sivulle

Siirrä osio verkkosivustosi sivulta toiselle. Tämä voi olla erityisen kätevää sivustosi kasvaessa, ja sinun on järjestettävä se uudelleen. Se on hyödyllinen myös monistamasi osion siirtämiseen.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder ja avaa sivustosi valitsemalla Hallitse verkkosivustosi vierestä.
  3. Avaa kotisivukone valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa .
  4. Vie hiiri siirrettävän osion päälle. Valitse esiin tulevassa valikossaKebab -asetukset -valikon kuvake Asetukset -valikko. Valitse mobiilisovelluksessa Sisältö ja sittenPystysuuntaisten kebab -asetusten valikkokuvake valikossa.
  5. Valitse Siirrä osio
    Näyttökuva osion siirto -osion kuvakkeesta osion asetusvalikossa
  6. Valitse sivu, jolle haluat siirtää osan, ja valitse sitten Siirrä .
  7. Siirretty -vahvistus tulee hetkeksi näkyviin ja sisältää linkin kohdesivulle.
  8. Näet osion siirtymällä sivulle, jolle siirrit sen. Osiosi on uuden sivun alaosassa. Vie hiiri osion päälle ja säädä nuolipainikkeilla sen osaa sivulla. Valitse mobiilisovelluksessa Sisältö ja siirrä sitten osa vaakasuorilla viivoilla uuteen sijaintiin.
  9. Valitse Valmis, kun olet valmis.
  10. Muutoksesi tallennetaan automaattisesti. Käyttää Esikatselu nähdäksesi tulokset ja kun olet valmis julkaisemaan muutokset julkisesti, julkaise sivustosi .