No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Osta lisää SMTP -releitä

Oletusarvoisesti voit rajoittaa 250 SMTP -välitystä postilaatikkoa kohti päivässä. Voit ostaa lisää (50 kpl: n pakkauksissa) päivässä. Saattaa kestää jopa 24 tuntia, ennen kuin ne ovat käytettävissä.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Workspace-sähköposti.
  3. Valitse haluamasi tilin kohdalla Hallitse.
  4. Napsauta Ohje näytön yläreunassa.
  5. Napsauta kohtaa Ovatko SMTP -välitykset loppumassa? Osta lisää .
  6. Valitse ajanjakso, jolle haluat ostaa lisäreleet.
  7. Napsauta Osta nyt! , ja suorita ostoksesi loppuun.

Seuraava vaihe

• Kun olet ostanut lisää SMTP -välityksiä, voit määrittää ne tilisi tietyille sähköpostiosoitteille.