Ota Disqus -kommenttijärjestelmä käyttöön WordPressissä

Disqus on kommenttien hallintajärjestelmä, jonka avulla voit rakentaa yleisösi ja hallita kommentteja verkkosivustollasi. Tässä on kaksi päävaihetta: tilin luominen Disqus -palveluun ja lisäyksen lisääminen WordPressiin.

Disqus -tilin määrittäminen:

1. Avaa selain ja siirry osoitteeseen Disqus.com .
  2. Kirjaudu joko olemassa olevalle tilille tai luo uusi tili.
  3. Kun olet kirjautunut sisään, valitse kuinka aiot käyttää laajennusta .
  4. Valitse Haluan asentaa Disquksen sivustolleni .
  5. Täytä rekisteröintilomake ja napsauta Luo sivusto .
  6. Valitse käyttöympäristöksi WordPress.
  7. Palaa WordPress -verkkosivustollesi.

Disqus -laajennuksen asentaminen:

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Etsi ja asenna Disqus Laajennukset -sivulta.
  3. Aktivoi laajennus .
  4. Valitse Kommentit > Disqus.
  5. Kirjaudu sisään Disqus -tililläsi.
  6. Kun olet kirjautunut sisään, valitse sivusto, jonka rekisteröit Disqus -tililläsi.
  7. Viimeistele määritys napsauttamalla Seuraava.
  8. Palaa Disqus.com -tilillesi.
  9. Suorita Disqus -verkkosivuston Configure -prosessi loppuun.