Ota DNSSEC käyttöön verkkotunnuksellani

Lisää ylimääräinen suojauskerros verkkotunnuksiisi päivittämällä Premium DNS -järjestelmään ja ottamalla käyttöön DNSSEC, Domain Name Security Extensions. Lisäsuojaus lisätään liittämällä digitaalisen allekirjoituksen (DS) tietueet verkkotunnuksen DNS -tietoihin. GoDaddy käsittelee automaattisesti verkkotunnuksesi DS -tietueet, kun verkkotunnus käyttää GoDaddy -nimipalvelimia. Jos verkkotunnuksellesi on määritetty kolmannen osapuolen nimipalvelimet ja käytät itse hallittua DNSSEC-protokollaa , sinun on lisättävä DSS-tietue manuaalisesti DNSSEC: lle.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnussalkkuun . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitsekuvan nimi Verkkotunnuksen muokkausasetukset verkkotunnuksesi vieressä ja valitse sitten Muokkaa DNS . Sinun täytyy ehkä vierittää alas nähdäksesi Muokkaa DNS -vaihtoehtoa.
    näyttökuva, joka näyttää vaihtoehdon dns: n muokkaamiseksi
  3. Valitse DNSSEC kohdastalisää valikkokuvaketta Lisää -valikko.
    valitse toissijaiset verkkotunnukset
  4. Valitse Käytössä -kohdassa PÄÄLLE . Et voi käyttää sekä DNSSEC: ää että toissijaista DNS: ää samalla verkkotunnuksella.
  5. Anna sähköpostiosoitteesi Sähköposti -avaimen muutosilmoitukset: -kentässä.
  6. Tallenna muutokset valitsemalla Käytä.

Käsittelemme kaikki DNSSEC -asetukset puolestasi, kun se on otettu käyttöön, joten sinun ei tarvitse tehdä mitään muita toimenpiteitä. Saattaa kestää jopa 48 tuntia, ennen kuin DNSSEC -asetukset tulevat voimaan maailmanlaajuisesti.