Ota kaksivaiheinen todennus käyttöön

Tehosta tilisi suojausta ja määritä kaksivaiheinen todennus. Jos et tiedä, miten kaksivaiheinen todennus toimii, lue Mitä kaksivaiheinen todennus on? ennen kuin jatkat eteenpäin.

1. Siirry GoDaddy-osioosi Kirjautuminen ja PIN-koodi -sivu. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään.
  2. Valitse Kaksivaiheinen todennus -osiossa kohta Lisää todennus.
    Lisää todennus.
  3. Valitse haluamasi kaksivaiheisen todennuksen menetelmä ja valitse sitten Seuraava:
    • Todennussovellus (suositus): Todennussovellus, kuten Google Authenticator tai Authy, luo vaaditun koodin. Valitse tämä menetelmä useimpien GoDaddy-tilien kohdalla.
    • Tekstiviestit: Koodi lähetetään sinulle tekstiviestinä. Tämä on kätevä menetelmä, mutta suosittelemme sen käyttöä vain varamenetelmänä, koska se ei ole yhtä turvallinen.
    • Suojausavain: Todennus suoritetaan käyttäen tietokoneesi USB-porttiin liitettävää laitetta. Käytä tätä menetelmää, jos olet verkkotunnussijoittaja tai jos haluat käyttää korkeinta mahdollista suojaustasoa.
  4. Suorita määritysprosessi loppuun valitsemasi menetelmän mukaisesti:
    • Jos valitsit todennussovelluksen, noudata ohjeita ja asenna sovellus, skannaa viivakoodi ja anna sitten todennuskoodi. Kun tämä on tehty, valitse Jatka.
    • Jos valitsit tekstiviestit, anna matkapuhelinnumerosi ja valitse Jatka. Anna koodi, jonka lähetämme sinulle tekstiviestinä (se on voimassa seuraavan 20 minuutin ajan), ja napsauta sitten Tallenna.
    • Jos haluat käyttää laitepohjaista suojausavainta (esim. Yubikey tai Google Titan) kaksivaiheiseen todennukseen, noudata artikkelin Lisää laiteavain kaksivaiheista todennusta varten sisältämiä ohjeita tämän artikkelin sijaan.
  5. Valitse Lisää varamenetelmä ja toista vaiheet 3–4 varamenetelmän valitsemiseksi kaksivaiheista todennusta varten.
  6. Huomautus: Minimoi käyttökatkoksen pituus määrittämällä kaksivaiheisen todennuksen varamenetelmä käyttämään jotakin muuta laitetta. Jos pääasiallinen todennusmenetelmäsi on esimerkiksi todennussovellus kannettavassa tietokoneessasi, määritä varamenetelmäksi tekstiviesti puhelimeesi.