Ota käyttöön mukautetut PHP -moduulit

Voit ottaa PHP -moduulit käyttöön päivittämällä PHP -alustustiedostosi.

1. Käytä verkkosivustosi tiedostoja FTP : llä tai Tiedostonhallinnalla .
  2. Avaa PHP -alustustiedostosi .
  3. Huomautus: PHP -alustustiedosto on oletuksena piilotettu joissakin tiedostonhallintasovelluksissa. Jos käytät cPanelia tai FileZillaa , varmista, että otat käyttöön vaihtoehdon näyttää piilotetut tiedostot, jos et näe tiedostoa.
  4. Lisää seuraava rivi PHP -alustustiedostoosi (muuta moduulin_nimi moduulin todelliseen nimeen):
    extension = moduulin_nimi .so
    Huomautus: Sinun on lisättävä versio tästä rivistä kullekin moduulille, jonka haluat ottaa käyttöön. Vieraile PHP -verkkosivustolla saadaksesi luettelon PHP -moduuleista.
  5. Tallenna muutokset.

Voit ottaa PHP -moduulit käyttöön cPanelissa ilman, että sinun tarvitsee muokata tiedostoja.

1. Siirry GoDaddy-palvelusi osioon -tuotesivu.
  2. Valitse kohdassa Verkkohotelli haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Valitse tilin Koontinäytöllä cPanel -hallinta.
  4. Valitse Ohjelmisto -kohdassa Valitse PHP -versio .
  5. Valitse valintaruutu haluamillesi PHP -laajennuksille.

Menestysviesti vahvistaa, että PHP -laajennuksesi on otettu käyttöön. Voit poistaa PHP -laajennukset käytöstä poistamalla asianmukaiset valintaruudut.

Lisätietoja

• Verkkohotellitilin PHP-asetusten muuttaminen