Ota käyttöön MySQL -kyselyn hidas kirjaus

MySQL on yksi suosituimmista tietokantojen hallintajärjestelmistä, joita käytetään tietokantapohjaisiin sivustoihin (kuten WordPress). On erittäin tärkeää, että pystyt tutkimaan MySQL: ään liittyvät ongelmat VPS: llä tai omalla palvelimellasi.

HUOMAUTUS: Seuraavat vaiheet eivät ole käytettävissä jaetussa verkkohotellissa (cPanel, WordPress -hallinta) tuotteen jaetun luonteen vuoksi.

Vaiheet

1. Kirjaudu palvelimeesi SSH: n kautta pääkäyttäjänä.
  2. Varmuuskopioi /etc/my.cnf nimellä /etc/my.cnf.bak.$(date +%F_%R)
              tämä tallentaa varmuuskopion tiedostosta, jossa on päivämäärä ja aika
  3. Muokkaa /etc/my.cnf -tiedostoa.
  4. vi /etc/my.cnf
  5. Lisää seuraavat rivit [mysqld] -osaan:
    mysql-versiot < kuin 5.5
    # Slow Query Log set-variable = long_query_time = 4 log-slow-queries =/var/log/lass-queries.log
    MySQL-versiot 5.5 ja uudemmat
    # Slow Query Log var/log/slow-queries.log
    MariaDB
    # Hidas kyselyloki
  6. Tallenna tiedosto ja poistu editorista.
  7. Luo lokitiedosto ja määritä tarvittavat käyttöoikeudet
     kosketa /var/log/slow-queries.log && chown mysql: mysql /var/log/slow-queries.log
  8. Käynnistä tietokantapalvelu uudelleen ympäristöllesi sopivalla komennolla.
    CentOS 6 cPanel MySQL CentOS 6
    palvelu mysql uudelleenkäynnistyspalvelu mysqld uudelleenkäynnistyspalvelu mariadb uudelleenkäynnistys
    CentOS 7
    systemctl mysqld uudelleenkäynnistys systemctl mariadb uudelleenkäynnistys
  9. Tarkista hidas kyselyloki varmistaaksesi, että se on käynnissä.
    cat /var/log/slow-queries.log
    Sinun pitäisi nähdä jotain seuraavanlaista, jos se on otettu käyttöön oikein. Anna MySQL: n suorittaa muutama tunti, jotta voit tallentaa suuren määrän tietoa.
    /usr/libexec/mysqld, Versio: 5.0.45-log (lähdejakelu). alkoi: Tcp -portti: 0 Unix -socket: /var/lib/mysql/mysql.sock Ajan tunnus komentoargumentti

Aiheeseen liittyvät vaiheet

GoDaddy -verkkohotellipalvelut

Palvelinasiantuntijamme voivat ottaa MySQL: n hitaan kyselyn kirjauksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä ja optimoida MySQL: n. Jos haluat lisätietoja tästä palvelusta, GoDaddy -oppaamme auttavat.

Lisätietoja

Lisätietoja GoDaddy -verkkohotellin tarjoamista palveluista on kohdassaVerkkohotellipalveluiden valikko .