3. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Ota käyttöön pääkäyttäjän käyttöoikeudet sukupolven 3 hallittuun tai täysin hallittuun palvelimeen

Näin voit ottaa käyttöön pääkäyttäjän tai järjestelmänvalvojan oikeudet (tunnetaan myös nimellä sudo tai korvaus-/superkäyttäjän käyttöoikeudet) hallittuun tai täysin hallittuun palvelimeesi. Saatat tarvita tällaisen käyttöoikeuden asentaaksesi sovelluksia tai tehdäksesi korkean tason muutoksia palvelimen määrityksiin.

Huomautus: Jos yrität ottaa käyttöön pääkäyttäjän 4. sukupolven VPS- tai omalle palvelimelle, vaiheet ovat erilaiset .

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse Palvelimet -kohdasta Hallitse sen palvelintilin vieressä, jota haluat käyttää.
    napsauta Hallitse
  3. Napsauta palvelimen ohjaussivulla Asetukset .
    Napsauta Asetukset
  4. Valitse Järjestelmänvalvojan käyttöoikeuden vierestä Muuta .
  5. Varmista, että Ota järjestelmänvalvojalle (root ja sudo) on valittu.
  6. Napsauta Tallenna ja napsauta sitten OK .