3. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Ota käyttöön pääkäyttäjän käyttöoikeudet sukupolven 3 hallittuun tai täysin hallittuun palvelimeen

Näin voit ottaa käyttöön pääkäyttäjän tai järjestelmänvalvojan oikeudet (tunnetaan myös nimellä sudo tai korvaus-/superkäyttäjän käyttöoikeudet) hallittuun tai täysin hallittuun palvelimeesi. Saatat tarvita tällaisen käyttöoikeuden asentaaksesi sovelluksia tai tehdäksesi korkean tason muutoksia palvelimen määrityksiin.

Huomautus: Jos yrität ottaa käyttöön pääkäyttäjän 4. sukupolven VPS- tai omalle palvelimelle, vaiheet ovat erilaiset .

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse Palvelimet -kohdasta Hallitse sen palvelintilin vieressä, jota haluat käyttää.
    napsauta Hallitse
  3. Napsauta palvelimen ohjaussivulla Asetukset .
    Napsauta Asetukset
  4. Valitse Järjestelmänvalvojan käyttöoikeuden vierestä Muuta .
  5. Varmista, että Ota järjestelmänvalvojalle (root ja sudo) on valittu.
  6. Napsauta Tallenna ja napsauta sitten OK .