4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Ota käyttöön sukupolven 4 palvelimeni pääkäyttäjäkäyttöoikeudet

Näin voit ottaa käyttöön pääkäyttäjän (sudo tai korvaava/superkäyttäjä) käyttöoikeuden hallittuun tai täysin hallittuun 4. sukupolven VPS: ään tai omaan palvelimeesi. Saatat tarvita tällaisen käyttöoikeuden asentaaksesi sovelluksia tai tehdäksesi korkean tason muutoksia palvelimen määrityksiin.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet ja sitten Hallitse sen neljännen sukupolven palvelimen vierestä, jota haluat käyttää.
  3. Valitse tilin koontinäytössä sivun yläosassa Asetukset .
    valitse asetukset
  4. Napsauta Käyttöoikeudet -osiossa Ylläpitäjän käyttöoikeudet -kohdan vieressä Hallitse.
  5. Valitse Ota ylläpitäjäkäyttö käyttöön (juuritilin sudo-oikeudet) ja napsauta Tallenna. Asetukset-osiossa Ylläpitäjän käyttöoikeus on nyt käytössä.