Ota käyttöön tai poista käytöstä oletussuojaukset

Suojellakseen organisaatiotasi identiteettiin liittyviltä hyökkäyksiltä ylläpitäjät voivat ottaa käyttöön suojauksen oletusasetukset Sähköposti & Office -koontinäyttö. Kun oletussuojaukset on otettu käyttöön, kaikkien sähköpostin käyttäjien on määritettävä monivaiheinen todennus tai MFA Microsoft Authenticator -sovelluksella. Järjestelmänvalvojien on annettava ylimääräinen vahvistus joka kerta, kun he kirjautuvat tililleen.

Kun oletussuojaukset on otettu käyttöön, organisaatiosi sähköpostit on määritettävä asiakkaille, jotka tukevat nykyaikaista todennusta (kuten Office 2016 ja uudemmat tai Apple Mail). Useimmat nykyaikaiset sähköpostiohjelmat eivät käytä nykyaikaista todennusta IMAP-, SMTP- tai POP -sähköpostiprotokollissa. Jos sinun tarvitsee käyttää näitä protokollia, ota yhteyttä palveluntarjoajaasi.

Huomautus: Jos olet organisaatiosi järjestelmänvalvoja mutta et ole GoDaddy -tilin omistaja , sinun on noudatettava sivun alaosassa olevassa Azure -portaalissa olevia suojausasetuksia .

Hallitse sähköpostin & Office -koontinäyttö

Voit ottaa organisaatiosi suojausasetukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä Sähköposti & Office -koontinäyttö.

1. Kirjaudu sisään Sähköposti ja Office -koontinäyttöösi (käytä GoDaddy-käyttäjänimeä ja -salasanaa).
  2. Valitse Järjestelmänvalvoja ja sitten Suojausasetukset .
    järjestelmänvalvojan pudotusvalikko sähköpostin ja Officen koontinäytöllä
  3. Valitse Suojaa sähköpostisi suojauksen oletusasetuksilla -kohdassa Hallitse .
    suojata sähköpostisi oletusasetusten suojauksella
  4. Valitse Jatka .
    hallitse tietoturvaoletusasetuksia - jatkoa korostettuna
  5. Anna verkkotunnus organisaatiossasi. Enable security oletus -valintaruutu latautuu.
    • Jos organisaatiossasi on linkitettyjä verkkotunnuksia , valitse Katso tämän organisaation verkkotunnusten luettelo nähdäksesi, mihin verkkotunnuksiin oletusmuutokset vaikuttavat.
    esimerkki verkkotunnuksesta ja ota käyttöön oletusarvoiset suojaukset -valitsin
  6. Jos haluat ottaa oletusasetukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä, ota käyttöön tai poista käytöstä Ota suojausasetukset käyttöön -valintaruutu ja valitse sitten Tallenna .

Näet vahvistuksen siitä, että oletusarvoiset suojausasetukset otettiin käyttöön tai poistettiin käytöstä.

Hallitse suojausoletusasetuksia Azure -portaalissa

Nämä vaiheet koskevat vain järjestelmänvalvojia, jotka eivät ole GoDaddy -tilin omistajia. Noudata näitä ohjeita huolellisesti . Muutosten tekeminen Azure -portaaliin näiden vaiheiden ulkopuolella voi aiheuttaa ongelmia organisaatiossasi ja organisaatiossamme GoDaddy -oppaat ei voi auttaa sinua korjaamaan niitä. Katso tukilausunto .

1. Kirjaudu sisään Azure -portaaliin . Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy -käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä). Jos et voi käyttää kirjautumistapaa, nollaa ensin MFA.
  2. Etsi Azure Active Directorya .
    Hakupalkki ja Azure Active Directory
  3. Valitse Hallitse -kohdasta Ominaisuudet .
    Ominaisuudet vasemmassa paneelissa
  4. Valitse Hallitse suojauksen oletusasetuksia .
    Sivun alaosassa Hallitse suojausta
  5. Aseta Ota suojauksen oletusasetukset -valitsimeksi Kyllä . Voit myös asettaa valitsimen Ei asentoon ja valita syyn käytöstä poistamiseen.
  6. Valitse Tallenna . Näet vahvistuksen siitä, että oletussuojaukset on tallennettu.
    Toggle Ota suojaus käyttöön oletusasetuksena Kyllä
Vaaditaan: Jos ehdollisen käytön käytännöt ovat jo käytössä, sinun täytyy poistaa ne käytöstä, ennen kuin voit ottaa käyttöön oletusarvoiset suojausasetukset. Siirry ehdollisen pääsyn käytäntöihin ja valitse käytäntö. Valitse Tiedot -kohdassa Poista ja vahvista valinta valitsemalla Kyllä . Poista kaikki käytössä olevat käytännöt toistamalla tarvittaessa.
Jos ehdollista käyttöä koskevat käytännöt ovat jo käytössä