Ota käyttöön tai poista käytöstä oletussuojaukset

Tietoturvaoletusasetukset auttavat suojaamaan identiteettiin liittyviltä hyökkäyksiltä esimääritettyjen suojausasetusten avulla. Tämä tarkoittaa, että kaikkia sähköpostin käyttäjiä pyydetään rekisteröitymään monivaiheista todennusta varten Microsoft Authenticator -sovelluksella . Suosittelemme suojausoletusasetusten käyttämistä, mutta voit ottaa nämä asetukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä yrityksesi tarpeiden mukaan.

Kun oletussuojaukset on otettu käyttöön, organisaatiosi sähköposti on määritettävä asiakkaille, jotka tukevat nykyaikaista todennusta eivätkä käytä IMAP-, SMTP- tai POP -sähköpostiprotokollia. Esimerkiksi Office 2016 ja uudemmat sekä Mail -sovellus Macille ovat tuettuja asiakkaita.

Vaaditaan: Tarvitset järjestelmänvalvojan oikeudet, jotta voit muuttaa suojauksen oletusasetuksia. Saat lisätietoja Microsoftin järjestelmänvalvojan rooleista.
  1. Kirjaudu sisään Azure -portaaliin . Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy -käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä). Jos et voi käyttää kirjautumistapaa, nollaa ensin MFA.
  2. Etsi Azure Active Directorya .
    Hakupalkki ja Azure Active Directory
  3. Valitse Hallitse -kohdasta Ominaisuudet .
    Ominaisuudet vasemmassa paneelissa
  4. Valitse Hallitse suojauksen oletusasetuksia .
    Sivun alaosassa Hallitse suojausta
  5. Aseta Ota suojauksen oletusasetukset -valitsimeksi Kyllä . Voit myös asettaa valitsimen Ei asentoon ja valita syyn käytöstä poistamiseen.
  6. Valitse Tallenna . Näet vahvistuksen siitä, että oletussuojaukset on tallennettu.
    Toggle Ota suojaus käyttöön oletusasetuksena Kyllä
Vaaditaan: Jos ehdollisen käytön käytännöt ovat jo käytössä, sinun täytyy poistaa ne käytöstä, ennen kuin voit ottaa suojausasetukset käyttöön. Kirjaudu sisään ehdollisen pääsyn käytäntöihin ja valitse käytäntö. Valitse Tiedot -kohdassa Poista ja vahvista valinta valitsemalla Kyllä. Poista kaikki käytössä olevat käytännöt toistamalla tarvittaessa.